Niersstraat 3 III Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Heerlijk lichte bovenwoning van circa 88mē met een zonnig balkon over de gehele breedte op het zuiden. Op de zolderverdieping zijn een bijbehorende zolderkamer en twee bergingen. De woning dient van binnen gemoderniseerd te worden en biedt vele mogelijkheden tot het realiseren van een bijzonder aantrekkelijk appartement. De Vereniging van Eigenaren is actief en wordt professioneel beheerd. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054.

De ligging van de woning is geweldig. De Niersstraat ligt direct om de hoek van de gezellige en dynamische Maasstraat. De aanwezigheid van winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten maken de woonomgeving tot een van de populairste in de Rivierenbuurt. Openbaar vervoer (bus, trein en tram: NS station RAI/Zuid WTC, Amstel en halte noord-zuidlijn) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Entree, hal met een vaste kast, twee slaapkamers aan de straatzijde, separate toiletruimte, keuken met toegang tot het balkon op het zuiden, derde slaapkamer aan de achterzijde met een badkamer en suite en toegang tot voornoemd balkon, ruime woonkamer (voormalig en suite) over de hele lengte van het appartement met openslaande deuren naar voornoemd balkon, op de zolderverdieping is een zolderkamer, stookruimte en een berging aanwezig.

Bijzonderheden:
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 december 2054;
-Actieve VvE. Begroting aan de hand van een Meerjaren Onderhoudsplanning;
-Momenteel wordt het houtwerk aan de voor- en achterzijde geschilderd;
-Bijdrage aan de VvE Euro 136,82 per maand;
-Ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-bewonersclausule zijn van toepassing;
-Oplevering kan op korte termijn.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
88 m²
Inhoud:
300 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 136 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Niersstraat 3III

Postcode: 1078VG

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel