Niersstraat 30 III Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Lekker licht en ruim ingedeeld drie kamer HOEKappartement van circa 78 m² met direct daarboven een zeer grote berging van 30 m2 gelegen in een karakteristiek jaren '30 complex. De woning dient intern gemoderniseerd te worden.

De Maasstraat en de Scheldestraat zijn op loopafstand. Hier zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede een sfeervolle aankleding geven kleur aan deze prettige woonomgeving.
Openbaar vervoer (bus en tram) is voor de deur en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Het pand is in 2013 gesplitst in appartementsrechten en er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd zal gaan worden en aan de hand van een meerjaren onderhoudsplanning de onderhoudswerkzaamheden zal gaan uitvoeren.

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

Globale indeling:
Entree, hal, toilet met fonteintje, garderobe kast, slaapkamer, woonkamer met toegang naar het balkon, dichte keuken, riante slaapkamer met toegang naar de badkamer welke nog geplaatst dient te worden , separaat toilet met fonteintje.

Tevens is er een ruime berging van circa 30 m2 op de direct daarboven gelegen zolderverdieping.

Bijzonderheden:
-Pand gesplitst in 2013;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063;
-De bijdrage per maand aan de VvE is Euro 101,38 per maand;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Intergas cv ketel bouwjaar 2018;
-Anti - speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule, niet bewoners clausule van toepassing;
-Vaste notaris: Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de koopakte en levering zijn voor rekening van verkoper;
-De woning dient gemoderniseerd te worden;
-Oplevering in overleg.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1938
Woonoppervlakte:
78 m²
Inhoud:
247 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 101 p/m
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Niersstraat 30III

Postcode: 1078VL

Plaats: Amsterdam

Kaart

Tamara Cnossen