Nicolaas Witsenkade 12 II Amsterdam Centrum

Omschrijving

Wonen in Twelve Nicolaes Witsen is wonen aan de Singelgracht in een charmante omgeving op de grens van het centrum en Amsterdam Zuid. Twelve Nicolaes Witsen wordt compleet gerenoveerd en voorzien van een nieuwe fundering. Deze bijzonder populaire locatie ligt tussen het Weteringsplantsoen en het Frederiksplein met alle denkbare voorzieningen op slechts enkele voetstappen van de eigen voordeur. Twelve Nicolaes Witsen is straks het thuis van vier schitterende appartementen, waarbij met respect voor authentieke kenmerken bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de indeling, afwerking en materialen. De appartementen hebben hun eigen indeling, maar zijn allemaal hoogwaardig afgewerkt en voorzien van excellente verlichting op basis van een lichtplan, meubelmaatwerk, top kwaliteit apparatuur, warme accenten en een luxe afwerkingsniveau. Wonen in Twelve Nicolaes Witsen is wonen aan de mooie Nicolaas Witsenkade in een overvloed van comfort en luxe in een heerlijke ambiance.

Alle woningen in Twelve Nicolaes Witsen beschikken over comfortabele en intieme woon- en eetkamers, open keukens met hoogwaardige inbouwapparatuur en marmeren werkbladen, prachtig afgewerkte badkamers met een inloopdouche, bad of zelfs beide, uitstekende slaapkamers en een balkon, terras of tuin. De appartementen hebben een videofoon intercom deurcamera, inbouwspots, prachtige eiken visgraatvloeren, hoge plinten, Piet Boon stijl eiken fineer binnendeuren, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarmingsinstallatie. De wanden en plafonds worden strak gestukadoord en geschilderd. Ook de algemene ruimten worden op hoogwaardig niveau afgewerkt. Vanuit elke woning is straks een heerlijk uitzicht op de gracht.

Twelve Nicolaes Witsen is erg gunstig gelegen in het hart van Amsterdam in een rustige woonwijk. Geniet van de geweldige restaurants, boetieks, culturele instellingen, winkels, gezellige bars, geweldige restaurants, de wereldberoemde grachten, het Museumplein, het Spiegelkwartier, de Albert Cuypmarkt, de levendige Utrechtsestraat en het Amsterdamse nachtleven. Het is allemaal op slechts een steenworp afstand. Openbaar vervoer ligt om de hoek en brengt u in een mum van tijd naar het Centraal Station, grote zakelijke districten zoals de Zuidas en Schiphol.

U bent van harte welkom om Twelve Nicolaes Witsen te ervaren en wij garanderen u een geweldige tijd in uw fantastische nieuwe huis in Amsterdam.

De appartementen:
-Nicolaas Witsenkade 12-huis, circa 171mē, drie slaapkamers, vraagprijs euro 1.900.000,-- k.k.
-Nicolaas Witsenkade 12-I, circa 87mē, twee slaapkamers, vraagprijs euro 875.000,-- k.k.
-Nicolaas Witsenkade 12-II, circa 87mē, twee slaapkamers, vraagprijs euro 875.000,-- k.k.
-Nicolaas Witsenkade 12-III+IV, circa 164mē, drie slaapkamers, vraagprijs euro 1.500.000,-- k.k.

Nicolaas Witsenkade 12-II is een luxe appartement met twee slaapkamers van ongeveer 87mē. Dit zeer aantrekkelijke appartement wordt volledig en professioneel gerenoveerd. Het biedt een sfeervolle en intieme woon- en eetkamer, gastentoilet, een groot balkon aan de achterkant en een klein balkon aan de voorzijde met uitzicht op de gracht, een open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een marmeren werkblad, twee slaapkamers inclusief maatwerk inbouwkasten, prachtige badkamer met inloopdouche, bad, dubbele wastafel en tweede toilet, inpandige berging een technische- en wasruimte. Het appartement beschikt over een videofoon intercom, inbouwspots, prachtige eiken visgraat vloeren, hoge plinten, Piet Boon stijl eiken fineer binnen deuren, verschillende maatwerk toepassingen, dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en centrale verwarming installatie. De muren en plafonds zijn mooi gepleisterd en geschilderd.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Eigen grond;
-Het interieur en exterieur word compleet gerenoveerd inclusief nieuwe fundering;
-Nieuwe installaties en duurzame systemen;
-De maandelijkse bijdrage aan de VvE zal tijdens de eerste vergadering van de VvE door de eigenaren samen worden vastgesteld;
-Projectnotaris Hartman LMH N.V.;
-Prognose oplevering eind 2019/begin 2020.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 875.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1890
Woonoppervlakte:
87 m²
Inhoud:
250 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Nicolaas Witsenkade 12II

Postcode: 1017ZR

Plaats: Amsterdam

Kaart Nicolaas Witsenkade 12 II Amsterdam Centrum

naar Nicolaas Witsenkade 12 II Amsterdam Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand