Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Nachtwachtlaan 127 AMSTERDAM West

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

SEE THE ENGLISH TEXT AT OUR WEBSITE

Volledig gerenoveerd en luxe afgewerkte 5-kamer penthouse van 125 m2 op de 16e etage.

Deze woning is het grootste type appartement in het gebouw, op de hoogste etage, op de zonnige zuidwesthoek. Beter wordt het niet.

De 16e etage is wolkenkrabberniveau voor Amsterdamse begrippen. Vanuit de hoekwoning heb je prachtig uitzicht over het Rembrandtpark, de stad Amsterdam, de Zuid-As en zelfs tot aan Schiphol.

Het penthouse is 14 meter breed en ruim 9 meter diep, wat resulteert in een hele mooie maatvoering van de verschillende vertrekken.

De vraagprijs is inclusief parkeerplaats in de parkeerkelder, twee ruime bergingen (in de onderbouw en op de 16e etage) en een balkon op het zuiden. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2094.

Indeling
Via algemene ingang en lift, voordeur en entree op de 16e etage. Ruime vierkante hal met meerdere garderobekasten, witgoedkast en toegang tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken biedt toegang tot het balkon, gelegen op het zonnige zuiden. De luxe open woonkeuken is voorzien van alle gemakken.

De zijkamer (ca. 3 x 4,2 m) wordt gebruikt als zitkamer, maar kan ook als 4e slaapkamer gebruikt worden. De woonkamer zelf, waar de eettafel staat, is groot genoeg (afmeting ca. 6 x 6,5 m).

Vanuit de hal zijn de drie andere slaapkamers toegankelijk. De slaapkamers zijn allen van goed formaat:
Slaapkamer 1 ca. 3 x 6,5 m
Slaapkamer 2 ca. 3,4 x 4,2 m
Slaapkamer 3 ca. 3,1 x 2,6 m

De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en ligbad. Separaat toilet met fonteintje.
In de entreehal op de 16e etage is een berging, maar ook in de onderbouw. In de afgesloten parkeerkelder is een privé parkeerplaats.

Omgeving:
Het complex is gelegen in het Rembrandtpark. De locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy met op korte afstand gelegen de belangrijkste kantorenlocaties (o.a. Zuidas), Schiphol, diverse ziekenhuizen en het Rembrandt- en Vondelpark. Station Lelylaan is om de hoek gelegen voor trein- en metroverbinding maar ook bus en tram haltes zijn vlakbij.

Met de fiets ben je zo in de binnenstad, met de auto rijd je zo op de Ring. Aan de voet van de woontoren staat een schoolgebouw met goede kinderopvang.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- De woning is in 2015 volledig gerenoveerd, goed afgewerkt en sindsdien netjes onderhouden;
- Woonoppervlakte 125 m2 conform NEN2580, meetrapport aanwezig;
- Erfpachtgrond, afgekocht tot 2094;
- De actieve en financieel gezonde VVE wordt professioneel beheerd door Zwets Vastgoed management;
- Er is een meerjarenonderhoudsplanning voor het gebouw;
- In het complex is een huismeester aanwezig;
- De maandelijkse servicekosten voor de woning en parkeerplaats bedragen € 238,--;
- Het maandelijkse voorschot stookkosten bedraagt € 96,--;
- De servicekosten zijn inclusief glazenwasser (9x per jaar).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1972
Woonoppervlakte:
125 m²
Inhoud:
393 m³
Totaal aantal kamers:
5
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Nachtwachtlaan 127

Postcode: 1058ED

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen