Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Molenbeekstraat 8 II AMSTERDAM

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Omschrijving

Goed onderhouden en sfeervolle bovenwoning van totaal 86 m2 m2 met een zonnig balkon en de mogelijkheid om een riant dakterras te realiseren. Het appartement bestaat uit ca. 67 m2 op de tweede etage, een zolderkamer van ca. 20 m2 op de derde etage en een plat dak met een mogelijk dakterras! De woning heeft heerlijk lichte doorzonwoonkamer, een recent gerenoveerde badkamer en moderne keuken en biedt daardoor veel comfort en sfeer door de typische jaren '30 kenmerken.

De woning is rustig gelegen in het mooiste gedeelte van de Rivierenbuurt, direct om de hoek van de Maasstraat. Hier vindt u allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden zoals Bar Maas en Tap Zuid.

INDELING
Via het trappenhuis dat u alleen met de bewoners van de 1e etage deelt, bereikt u de woning op de 2e etage.
Hal, heerlijk lichte doorzon woonkamer met openslaande deuren naar het balkon op het Westen. Aan de achterzijde heeft de woning grotendeels vrij uitzicht over de binnentuinen. De moderne dichte keuken (2012) met composiet aanrechtblad beschikt over een gasfornuis met dubbele oven, RVS afzuigkap, vaatwasser en vloerverwarming. Vanuit de keuken is er toegang tot een tweede balkon. Ook de luxe badkamer is recent gerenoveerd en bestaat uit een wastafelmeubel, ruime inloopdouche, zwevend toilet en vloerverwarming. De ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis is de ruime zolderkamer van ca. 20 m2 op de derde etage bereikbaar. Deze ruimte is eenvoudig bij de woning te betrekken door een interne trap te plaatsen. Ook de wasmachine en droger zijn in een nis op de derde etage geplaatst. Bovendien behoort het aangrenzende platte dak ook bij het appartement, waardoor het mogelijk is om hier een heerlijk zonnig dakterras te realiseren van ca. 20 m2.

OMGEVING
De Molenbeekstraat is een rustige straat in de Rivierenbuurt, om de hoek van de geliefde Maasstraat. Hier vindt u tal van prettige winkels, speciaalzaken en horecazaken. Een ideale woonomgeving met scholen, kinderdagverblijven en speeltuinen en het Beatrixpark vlakbij. Ook sportliefhebbers zitten hier goed met het De Mirandabad, het Amstelpark en de Amstel om de hoek. Ook is de ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp hier gunstig en stoppen er diverse trams en bussen om de hoek. Daarnaast ligt treinstation RAI op een paar minuten fietsen, net als de Noord-Zuidlijn. Met de auto is deze locatie ook ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning!

ERFPACHT
- De erfpacht is € 876,58 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.
- De erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd (Algemene Bepalingen 2000)
- Het huidige tijdvak loopt tot 15-12-2054.

VVE
- De actieve VvE bestaat uit 3 leden en wordt in eigen beheer uitgevoerd.
- De servicekosten bedragen circa € 50,- per maand.
- In de splitsingsakte is vastgelegd dat het platte dak tot het appartement Molenbeekstraat 8-II behoort, zodat er een dakterras kan worden gerealiseerd.
- Er dient hiervoor nog wel een vergunning te worden aangevraagd bij de Gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
- De woonoppervlakte bedraagt 66,5 m2 op de 2e etage en 19,7 m2 op de 3e etage.(Conform NEN 2580, meetrapportage beschikbaar).
- Mogelijkheid om een dakterras te realiseren.
- In 2012 zijn de keuken en badkamer vernieuwd en voorzien van vloerverwarming.
- Moderne groepenkast met 8 groepen + aardlekschakelaar (2012).

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931
Woonoppervlakte:
86 m²
Inhoud:
287 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Molenbeekstraat 8II

Postcode: 1078XC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart