Molenbeekstraat 34 I Amsterdam Rivierenbuurt

Omschrijving

Royaal en heerlijk zonnig HOEKappartement met 2 ruime slaapkamers en 2 charmante balkons, gelegen in de rustige Rivierenbuurt op steenworp afstand van de Maasstraat. Door de hoge plafonds, glas-in-lood ramen en twee karakteristieke erkers is de woning opvallend licht en ruimtelijk. Bovendien heeft de woning comfortabele draai-kiepramen met sfeervolle roedeverdeling en de mogelijkheid om een open keuken te realiseren waardoor de vele raampartijen nog meer benadrukt zullen worden. In de presentatie vindt u een voorbeeld van de geweldige mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Het appartement is rustig gelegen in het mooiste gedeelte van de Rivierenbuurt, direct om de hoek van de Maasstraat. Hier vindt u allerlei prettige winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden zoals Bar Maas en Tap Zuid.

INDELING
Entree van de woning op de eerste verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken en voldoende ruimte voor een grote kastenwand. De woonkamer heeft door de hoekligging veel raampartijen en een balkon aan de voorzijde. Daardoor is de woonkamer een prettige lichte ruimte. De dichte keuken is thans is eenvoudige staat, maar biedt hierdoor de mogelijkheid om een riante open keuken te realiseren, waardoor het licht en ruimte nog meer benadrukt wordt. Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon. De eerste slaapkamer is ruim van formaat en heeft een sfeervolle erker. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer die en beschikt over een ligbad, wastafel en de wasmachine aansluiting. Indien gewenst is de toegang naar de badkamer ook vanuit de hal te creëren. Separaat toilet met fonteintje. Ook de tweede slaapkamer is royaal en voorzien van een erker én een inbouwkast. Vanuit de hal toegang tot een praktische bergkast.

OMGEVING
De Molenbeekstraat is een rustige straat in de Rivierenbuurt, om de hoek van de geliefde Maasstraat. Hier vindt u tal van prettige winkels, speciaalzaken en horecazaken. Een ideale woonomgeving met scholen, kinderdagverblijven, speeltuinen en het Beatrixpark vlakbij. Ook sportliefhebbers zitten hier goed met het De Mirandabad, het Amstelpark en de Amstel om de hoek. Ook is de ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp hier gunstig en stoppen er diverse trams en bussen om de hoek. Daarnaast ligt treinstation RAI op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning!

ERFPACHT
- De erfpacht is € 843,72 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.
- De erfpachtcanon wordt jaarlijks geïndexeerd (Algemene Bepalingen 2000)
- Het huidige tijdvak loopt tot 15-12-2054.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 79,5 exclusief balkons (er is een NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Zonnige hoekwoning met twee balkons.
- Zeer recent volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ dubbel glas.
- Voorzien van charmante originele paneeldeuren en glas-in-lood ramen.
- HR cv-combiketel (Remeha 2002).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
80 m²
Inhoud:
272 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Molenbeekstraat 34I

Postcode: 1078XE

Plaats: Amsterdam

Kaart

Tamara Cnossen