Menarahof 0 ong AMSTERDAM West

Omschrijving

English website available.

Lab4you, Amsterdam Sloterdijk

Herenhuis 9
158 m2
4 etages
Gevelbreedte 6,0 m
4 slaapkamers, 2 badkamers
Balkon 5,5 m2
Dakterras 17 m2
Eigen berging van 5 m2 in de onderbouw

Luxueuze gezinswoning van fors formaat met 2 badkamers en 4 slaapkamers.
Het klapstuk van dit herenhuis is de 2 etages hoge (schuif)pui aan de voorzijde. Er zijn veel grote raampartijen van vloer tot plafond en glazen franse balkons, waardoor er veel licht de woning binnentreedt.

Globale indeling:
Begane grond met hal, gastentoilet en woonkeuken met vide (plafondhoogte 6,3 m), schuifdeur naar de stoep voor de deur aan het pocketpark. De glazen pui in de voorgevel ter plaats van de woonkeuken is hier een indrukwekkende 6,3 meter hoog.

Eerste etage, woonkamer met open trap en vide aan de voorzijde en aan de achterzijde openslaande deuren naar de terrastuin, grenzend aan de binnentuin van het complex.

Tweede etage met gastentoilet, wasruimte, ouderslaapkamer aan de achterzijde met ruimte voor walk-in-closet, grote slaapkamer aan de voorzijde, volledig afgewerkte badkamer met ligbad en douche.

Derde etage met 2 slaapkamers, separaat toilet en volledig afgewerkte badkamer met douche en dubbele wastafel.

Prachtig dakterras van 17 m2

Een parkeerplaats in de onderbouw is te koop voor € 32.500,-- vrij op naam.

Vraagprijs € 800.000,-- vrij op naam
Eeuwigdurende afkoop van de erfpachtcanon kost € 92.459,--.
Er kan ook voor een jaarlijkse geïndexeerde canon gekozen worden van € 2.210,--.

ALGEMEEN
Lab4you - een plek voor creatieve pioniers
Project Lab4you is onderdeel van Kavel N op Sloterdijk in Amsterdam. Hier heeft een groep pioniers in nauwe samenwerking met de architect hun droomgebouw ontworpen. Een stoer en uitgesproken gebouw met een strakke en lichte uitstraling.

Het gebouw krijgt een open glazen plint en een strakke, witte gevel hierboven met groene beplanting. Een prachtig ontwerp.

Lab4you is een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Arlandaweg, hoek Radarweg, dat in zeer nauw overleg met de kopers wordt gebouwd.

De kavel waarop Lab4you gebouwd zal worden is gelegen in het hart van het nieuwe Sloterdijk Centrum.

LOCATIE
I love Sloterdijk

Voor de mensen die het nog niet wisten, er gebeurt erg veel op Sloterdijk, en al wel even trouwens.

Sloterdijk ligt tussen de binnenstad van Amsterdam aan de ene zijde en het groen van Spaarnwoude en de sportvelden rond De Bretten aan de ander zijde.

Sloterdijk is onderdeel van de Amsterdamse Haven-Stad. In totaal 12 deelgebieden waar de komende 10 jaar circa 70.000 woningen gebouwd zullen worden. Hierdoor zal het gedeelte ten westen en noordwesten van de binnenstad totaal getransformeerd worden. Lees je online eens in, de plannen zijn geweldig.

Sloterdijk ligt echter tegen bestaande woonwijken aan, zoals Bos en Lommer binnen de Ring A-10 en tuinstad Slotermeer, net buiten de Ring.

Op Sloterdijk is al zeer veel horeca aanbod aanwezig en met de komst van zeer veel nieuwbouw de komende jaren, zal dit enkel toenemen.

De bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in de eerste woongebouwen op Sloterdijk.

De veranderingen zijn direct zichtbaar op deze locatie. De Haarlemmerweg bijvoorbeeld, zal buiten de Ring het komende jaar ingericht worden als 50 kilometer weg. Zo wordt de binnenstad van Amsterdam steeds groter gemaakt.

Uiteraard zijn de openbaar vervoersverbindingen (Lab4you ligt ongeveer tegenover Station Sloterdijk) uitstekend. Met de metro, bus of trein ben je overal in no-time.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, maar iets unieks, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier een woning kopen in een door kopers zelf ontworpen gebouw, maar zonder de wachttijd, die daar normaal mee gepaard gaat.

De wens van koper centraal
De woningen zijn een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame en comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomst voldoet aan de woonwensen van de bewoner.

Alle woningen hebben een eigen buitenruimte (privé balkon of terras).

Uiteraard wordt het gebouw voorzien van een lift. De plafondhoogte is 2,60 meter. Alle belangrijke aansluitingen voor de keuken worden op een plaats naar wens aangebracht. De toiletten en badkamers worden standaard voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. Alle badkamers hebben een ligbad en/of douche en (dubbele) wastafel. De badkamers en toilet worden met grote witte wandtegels betegeld en antraciet vloertegels. De houten binnenkozijnen en deuren worden uitgevoerd met stompe deuren.

De toekomst - Duurzaam wonen
De Gemeente stelt als vanzelfsprekend hoge eisen aan de isolatie en duurzaamheid van het gebouw in deze nieuwe wijk. Daar voldoet Lab4you uiteraard aan.

Naast een hoogwaardige isolatie en een groene gevel voor het complex, worden de woningen voorzien van de volgende energiebesparende en comfort verhogende installaties:
- Warmte en koudeopslag;
- Vloerverwarming- en koeling;
- Hoogwaardige isolatie RC 7 en triple glas;
- Zonnepanelen op het dak voor inkoop goedkope energie.

Hierdoor verbruiken de woningen zeer weinig energie en zullen de zonnepanelen een aanzienlijk vermogen opwekken. Dit kan ook zeer positieve consequenties hebben voor je hypotheekrente.

Verkoop
Lab4you bestaat uit 32 units. Dat zijn 2 woon/werkappartementen en 3 bedrijfsruimten (waarvan één fietscafé en een (lunch) restaurant) en 27 woningen.

Eigenschappen

Vraagprijs € 800.000 v.o.n.

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2019
Woonoppervlakte:
158 m²
Inhoud:
411 m³
Totaal aantal kamers:
6
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A+
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Menarahof 0ong

Postcode: 1043EW

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen