Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Memeleiland 42 AMSTERDAM Houthaven

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Omschrijving

Tegelijkertijd wonen aan zowel een park als aan de gracht? En in Amsterdam? Dat kan! Memeleiland 42 ligt aan de ene kant aan het Houthaven Park en aan de andere kant direct aan een van de fraaie grachten van de Houthaven. Dit aantrekkelijke appartement van 100m² is zojuist door de aannemer opgeleverd en biedt een uitstekende indeling met een brede woonkamer, twee volwaardige slaapkamers en een ruim balkon aan de grachtzijde. Het appartement heeft bovendien een grote, geheel betegelde badkamer met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, ruime open keuken en verdiepingshoge binnendeuren. Parkeren kan veilig en makkelijk in de ondergrondse parkeergarage. Hier treft u ook de bijbehorende berging aan. De Houthaven biedt straks zo veel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. Het Haarlemmerplein en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten. Houthaven Amsterdam wordt een absolute hot spot in Amsterdam.

Op Memeleiland staat duurzaamheid voorop. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zullen technische oplossingen worden verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie.

Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industriële restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiënte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen.

Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst. Als bewoner kunt u exclusief gebruikmaken van een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

Memeleiland is niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter een bijzonder appartementencomplex. U woont hier niet alleen in een licht en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd, namelijk 100 procent klimaatneutraal. Bij de bouw stond duurzaamheid voorop, waarbij veel aandacht is geweest voor duurzaam energie- en materiaalgebruik. Memeleiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Vraagprijs is inclusief parkeerplaats;
-De woning wordt, met uitzondering van de sanitaire ruimtes, casco opgeleverd. Koper dient zelf een keuken te plaatsen, een vloer te leggen en de wanden te schilderen;
-De Vereniging van Eigenaren is onlangs geactiveerd en wordt professioneel beheerd. De bijdrage per maand is euro 152,95 (woning), euro 7,71 (berging) en euro 19,43 (parkeerplaats);
-De erfpachtcanon is euro 1.781,80 (woning) en euro 19,82 (parkeerplaats) en wordt jaarlijks geïndexeerd met de inflatie minus 1%;
-SWK-garantie (bouwgarantie) van toepassing tot 10 jaar na eerste oplevering;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
100 m²
Inhoud:
320 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 180 p/m
Energielabel:
Klasse A++++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Memeleiland 42

Postcode: 1014ZL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Ramon Mossel