Memeleiland 152 + PP Amsterdam Houthaven

Omschrijving

Wonen aan zowel een park als aan de gracht? Dat kan! Memeleiland 152 ligt aan het Houthaven Park en aan de andere kant direct aan een van de grachten van de Houthaven. Dat betekent dus geen auto's voor de deur. Dit aantrekkelijke appartement van 100m≤ is recent opgeleverd, zeer luxueus en met hoogwaardige materialen afgewerkt. De vraagprijs is inclusief parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Een luxe afgewerkte nieuwbouwwoning zonder de wachttijd van nieuwbouw!

Indeling: Middels lift of trap entree op de tweede verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Fraaie zwarte stalen verdiepingshoge deuren bieden toegang tot de woonkamer. Ruim en lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon. Het balkon ligt op het Westen en is aan de gracht gelegen, een heerlijke plek om van een glas wijn en de zon te genieten. Zeer luxe greeploze keuken voorzien van verschillende inbouwapparaten.

Handige berging/bijkeuken waar onder andere de wasmachine aansluiting, CO2 afzuigingsinstallatie en de meterkast zijn gesitueerd. De twee ruime slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen waar binnenkort het Houthavenpark aangelegd zal worden. Ook hier zijn massieve verdiepingshoge deuren geplaatst. Fraaie, sfeervolle badkamer die voorzien is van een riante inloopdouche, ligbad, wastafel. Separaat zwevend geurloos toilet met fonteintje. In de ondergelegen parkeergarage heeft u de beschikking over een parkeerplaats en een handige (fietsen) berging. De algehele staat en afwerking van de woning is zeer luxe te noemen. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt, voorzien van een design gietvloer met vloerverwarming en thermostaat verdelers per vertrek.

De Houthaven biedt veel meer dan alleen wonen. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum, een peuterspeelzaal en sportschool. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water. Het Haarlemmerplein en De Jordaan zijn op slechts vijf fietsminuten. Houthaven Amsterdam wordt een absolute hot spot in Amsterdam. Op Memeleiland staat duurzaamheid voorop. Zowel in de woning als de algemene ruimtes zullen technische oplossingen worden verwerkt die het wonen nog comfortabeler maken. Voor de energiebehoefte van uw woning volgen we de 'Trias Energetica'. Een veelbelovende combinatie van energiebesparende, duurzame maatregelen die begint met een casco met een zeer hoge isolatiewaarde, duurzame energie via het stadswarmtenet - scheelt CO2 -uitstoot - en energieopwekking op locatie. Warmer of kouder? U regelt het zelf. Voor zowel het verwarmen - via vloerverwarming - als het warm tapwater wordt industriŽle restwarmte gebruikt. Hoe warm of koud het binnen moet zijn, regelt u zelf via een thermostaat. Zo verlaagt u met koud water uit het IJ de binnentemperatuur via de vloerverwarming. Deze zeer energie-efficiŽnte vloerkoeling zorgt ervoor dat de constructie van het gebouw niet opwarmt en de woning comfortabel koel blijft aanvoelen.
Op het dak van het complex zijn zonnepanelen geplaatst. Als bewoner kunt u exclusief gebruikmaken van een aantal panelen. Zo bespaart u op uw energiekosten.

Memeleiland is niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter een bijzonder appartementencomplex. U woont hier niet alleen in een licht en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd, namelijk 100 procent klimaatneutraal. Bij de bouw stond duurzaamheid voorop, waarbij veel aandacht is geweest voor duurzaam energie- en materiaalgebruik. Memeleiland wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Het is een fantastische plek om te wonen.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- De vraagprijs is inclusief parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage;
- Een nieuwbouwwoning in de Houthavens zonder de wachttijd van nieuwbouw!
- Volledig gelijkvloers appartement met lift en daardoor rolstoelvriendelijk;
- Zeer luxe en met hoogwaardige materialen afgewerkt;
- Vraagprijs is inclusief parkeerplaats en berging in ondergelegen parkeergarage;
- Aan de voorzijde gelegen aan het Houthavenpark (dient nog aangelegd te worden) en aan de achterzijde aan de gracht gelegen;
- De Vereniging van Eigenaren is onlangs geactiveerd en wordt professioneel beheerd. De bijdrage per maand is euro 152,94 (woning), euro 9,03 (berging) en euro 19,43 (parkeerplaats);
- De erfpachtcanon is euro 1.794,28 (woning) en euro 19,96 (parkeerplaats) en wordt jaarlijks geÔndexeerd met de inflatie minus 1%;
- SWK-garantie (bouwgarantie) van toepassing tot 10 jaar na eerste oplevering;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 725.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
100 m²
Inhoud:
320 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeergarage, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse A++++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Memeleiland 152+ PP

Postcode: 1014ZL

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden