Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Marquette 9 AMSTERDAM

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Omschrijving

Bijzonder aantrekkelijke en royale uitgebouwde drive-in woning met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Deze heerlijk lichte woning van maar liefst 160m² is uitstekend gelegen en heeft een achtertuin op het zuiden en biedt veel comfort en privacy.

Winkels, scholen, parken, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid. Kortom, alle voorwaarden voor comfortabel wonen, leven en, indien gewenst, kantoor of praktijk aan huis.
Kenmerkend voor deze woning zijn de grote raampartijen, van vloer tot plafond.

Globale indeling;
Begane grond; entree, hal, garage met aansluiting voor wasmachine- en droger, badkamer met douche, toilet en wastafel, ruime tuinkamer met open haard. Vanuit de tuinkamer komt u via de schuifpui in de heerlijke diepe zonnige tuin gelegen op het Zuiden.

Eerste verdieping; hal met dubbele openslaande deuren naar de woonverdieping, doorzon woonkamer met half open keuken met schiereiland aan de voorzijde.
De keuken heeft diverse inbouwapparatuur bestaande uit een koelvriescombinatie, 4 pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasmachine en dubbele spoelbak.
Deze verdieping heeft een prachtige meranti houten parketvloer.

Tweede verdieping; Overloop/hal, slaapkamer gelegen aan de achterzijde over de gehele breedte met een zeer ruim balkon. Twee slaapkamers aan de voorzijde. Separaat toilet met fonteintje. In het midden van deze verdieping een geheel betegelde badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

Bijzonderheden:
-Ideale familiewoning met kantoor-/praktijkruimte;
-Twee badkamers;
- Iedere verdieping heeft een toilet;
- Woonkamer is uitgebouwd en heeft een frans balkon;
- De garage is ook bereikbaar via een aparte loopdeur;
- CV ketel merk Nefit met een Inventum boiler;
-De erfpachtcanon is Euro 256,38 per jaar tot en met 31 juli 2034. De Algemene bepalingen van 1955 zijn hier van toepassing;
-Gedeeltelijk dubbel glas;
-Diverse inbouwspots;
-Asbestclausule en ouderdomsclausule van toepassing;
-Oplevering op zeer korte termijn mogelijk

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Drive-in woning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1960-1970
Woonoppervlakte:
160 m²
Perceeloppervlakte:
140 m²
Inhoud:
576 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Marquette 9

Postcode: 1081AD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Judith Lezer