Maasstraat 204 Hs Amsterdam Rivierenbuurt

Omschrijving

Heerlijk 3 kamer appartement van circa 72 m2 gelegen op de BEGANE GROND in de gezelligste straat van de Rivierenbuurt, de Maasstraat!
Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en een woonkamer en suite. Klein maar fijn gelegen tuin op het zuidwesten, een heerlijk huis om te wonen op een top locatie.

De woning is gelegen in de gezellig Maasstraat, deze straat kenmerkt zich door de mix van winkel- en horecavoorzieningen waaronder, de Etos, Kruidvat, Albert Heijn en slagerij Hergo. Op enkele minuten loopafstand bereik je tevens de RAI en de Noord- Zuidlijn halte Europaplein. Met de auto is de locatie uitstekend bereikbaar, binnen een aantal minuten rij je op de uitvalswegen A2, A9 en A10.

Globale indeling:
Eigen entree, tochtportaal, vanuit de ruime hal heb je toegang tot alle kamers. Badkamer met een douche, toilet, wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, ruime woonkamer over de hele lengte van de woning met openslaande deuren naar het tuintje op het westen, dichte keuken (dient nog te worden geplaatst) met eveneens toegang tot het tuintje, slaapkamer aan de voorzijde en een tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 76,34 per maand;
-De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 31 mei 2063;
- CV ketel Remeha Avanta;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
75 m²
Inhoud:
260 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Maasstraat 204Hs

Postcode: 1079BM

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer