Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Maanhof 8 AMSTERDAM Driemond

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Superstrakke vrijstaande woning nét buiten Amsterdam.

Buiten wonen, maar toch met de fiets naar je werk in de stad? Het kan in Driemond.

Driemond is de perfecte mix tussen landelijk wonen en de stad Amsterdam. Binnen 15 minuten ben je met de auto in de binnenstad, met de fiets duurt dat 30 minuten.

Maanhof 8 is een prachtige vrijstaande woning op een groot perceel van 434 m2 (circa 31 x 14 m). Rondom de woning ligt een royale tuin. De woning is gebouwd in een prachtige moderne stijl en voorzien van grote raampartijen. Er is gekozen voor een open indeling met veel lichtinval.

De woning heeft een grote woonetage met open keuken, een vide naar de eerste etage, waar nu 1 slaapkamers is, maar bij de bouw is rekening gehouden met een andere indeling met 3 slaapkamers. Zelfs 4 slaapkamers zouden mogelijk zijn.

De woning is enkele maanden geleden opgeleverd en gebouwd onder garantie tot maximaal 10 jaar. Nieuwbouw staat garant voor weinig onderhoud, lage energiekosten (door onder andere de zonnepanelen op het dak) en veel wooncomfort.

Driemond is een dorp met circa 1500 inwoners in de gemeente Amsterdam. Grofweg gelegen tussen de Gaasperplas en Weesp. Het dorp is omringd door water van rivieren het Gein, de Gaasp en het Amsterdam-Rijnkanaal. In Driemond zijn twee basisscholen, een peuterspeelzaal, sportverenigingen, een buurtsuper en een PostNL servicepunt.
Voor de voorzieningen die niet in Driemond aanwezig zijn ga je naar Amsterdam of naar Weesp, dat op een paar honderd meter afstand aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal gelegen is.

Midden in het groen en water van het IJmeer, de Gaasperplas en de Gooi- en Vechtstreek is het hier heerlijk buiten wonen.

Maanhof is een nieuwe straat met hoogwaardige nieuwbouw tegen de dorpskern van Driemond aangelegen. Het afgelopen jaar zijn hier circa 30 woningen gebouwd. De eerste eigenaren in de straat zijn al ingetrokken, je gaat dus wonen in een reeds levende omgeving.

Globale indeling:

Begane grond
Toegang tot voortuin met oprit, entree, hal met meterkast, toilet en bergkast. Entree naar woonkamer. De woonkamer met open keuken is 8 meter breed en 8 meter diep. Een schitterednde ruimte. Door de grote ramen aangevuld met de vide naar de eerste etage komt veel licht binnen. Door de naadloze gietvloer met vloerverwarming lijkt de ruimte nog groter. Toegang tot tuin vanuit de woonkamer. Open kueken aan de voorzijde met kookeiland en de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, koffie-apparaat, combimagenetronoven, koel/vriescombinatie, 5-pits inductiekookplaat met downdraft afzuigkap (die in het kookeiland verdwijnt, als hij niet gebruikt wordt).

Eerste etage
Vide met open trap naar de eerste etage hoog schuin dak (plafond hoogte nok 3,62 m). De huidige eigenaar heeft voor een open indelign gekozen. Tijdens de bouw is al rekening gehouden met een indeling met drie slaapkamers. De lichtschakelaars, stopcontacten en raamverdeling zijn hierop ontworpen. Als nieuwe eigenaar kun je wel zelf de maatvoering en exacte indeling bepalen.

Luxe en ruime badkamer met dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en walk-in-closet.

Een koper die nog niet genoeg ruimte heeft, kan de woning eventueel nog uitbouwen.

Tuin
Rondom is een royale tuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en is circa 15 meter diep. De tuinaanleg is door een koper nog geheel naar eigen wens uit te voeren. Een afscheiding met de buren links is geplaatst. De oprit is verhard en het materiaal voor een schutting aan de rechterkant is aanwezig. Er is dus al een een goede basis.

Erfpacht:
Maanhof 8 is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam.
De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 4.495,--. Dit is fiscaal aftrekbaar indien de woning een hoofdverblijf is.
De Algemene Bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon wordt in 2028 voor het eerst aangepast (10-jaarlijkse indexering). Het tijdvak loopt tot 2068.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning met rondom tuin en mogelijkheid tot 3 of zels 4 slaapkamers;
- Nieuwbouw, voorjaar 2018 opgeleverd;
- Volledig geïsoleerd en nieuw gebouwd, weinig onderhoud en lage energiekosten;
- Woonoppervlakte 135 m2, inhoud 512 m3, perceeloppervlakte 434 m2;
- Top gezinslocatie in Amsterdam (Driemond);
- Gefundeerd op betonnen heipalen;
- Vloerverwarming en gietvloer op de begane grond;
- Nefit CW4 cv-ketel (2018);
- Mechanische afzuiging;
- Verlichtingsplan met Philips Hue leds;
- Zonnepanelen op het dak.

Bel direct met ons kantoor om je interesse voor dit woonhuis kenbaar te maken.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Vrijstaande woning met garage
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
135 m²
Perceeloppervlakte:
434 m²
Inhoud:
512 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Maanhof 8

Postcode: 1109CB

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen