Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Maanhof 2 Amsterdam

Prijs € 900.000 k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande villa is onlangs opgeleverd en is direct beschikbaar voor zijn nieuwe bewoners.

Vrijstaande villa van 221 m2 woonoppervlakte, exclusief 42 m2 garage (ook geisoleerd en voorzien van vloerverwarming, ramen en deur) met 5 slaapkamers en speelkamer op de begane grond, op een royaal perceel van 434 m2.

Ideaal om te werken vanuit huis of een praktijk aan huis te voeren (dit is toegestaan vanuit het bestemmingsplan).

Tevens heeft de woning zeer goede isolatie (EPC van 0,4), dit kan gunstige gevolgen hebben voor de hypotheekrente.

-------------
Buiten wonen, maar toch met de fiets naar je werk in de stad? Het kan in Driemond.

Driemond is de perfecte mix tussen landelijk wonen en de stad Amsterdam. Binnen 15 minuten ben je met de auto in de binnenstad, met de fiets duurt dat 30 minuten.

Maanhof 2 is een prachtige vrijstaande villa op een groot perceel van 421 m2 (ca. 20,5 x 20,5 m). Rondom de woning ligt een royale tuin en dubbelbrede aangebouwde garage met berging. De woning wordt gebouwd in een prachtige stijl en de buitenzijde wordt met Red Cedar bekleed. Een uistraling die strak en modern met de warmte van de houten gevelbekleding combineert.

De woning heeft 3 etages, een werk/speelkamer op de begane grond en 5 slaapkamers (3 op de 1e en 2 op de zolderetage (te creëren)).

De woning is onder Woningborg garantie gebouwd, de oplevering van de villa heeft onlangs plaats gevonden. Nieuwbouw staat garant voor weinig onderhoud, lage energiekosten en veel wooncomfort.

Driemond is een dorp met circa 1500 inwoners in de gemeente Amsterdam. Grofweg gelegen tussen de Gaasperplas en Weesp. Het dorp is omringd door water van rivieren het Gein, de Gaasp en het Amsterdam-Rijnkanaal. In Driemond zijn twee basisscholen, een peuterspeelzaal, sportverenigingen, een buurtsuper en een PostNL servicepunt.
Voor de voorzieningen die niet in Driemond aanwezig zijn ga je naar Amsterdam of naar Weesp, dat op een paar honderd meter afstand aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal gelegen is.

Midden in het groen en water van het IJmeer, de Gaasperplas en de Gooi- en Vechtstreek is het hier heerlijk buiten wonen.

Maanhof is een nieuwe straat met hoogwaardige nieuwbouw tegen de dorpskern van Driemond aangelegen. Het afgelopen jaar zijn hier circa 30 woningen gebouwd. De eerste eigenaren in de straat zijn al ingetrokken, je gaat dus wonen in een reeds levende omgeving.

Globale indeling:
Begane grond
Voortuin, oprit met garage en bergruimte, entree, extra grote hal (15 m2) met meterkast, toilet en open trap naar de 1e etage. De garage is tevens binnendoor bereikbaar. Een gedeelte van de garage is af te sluiten als speel- of studeerkamer. De garage is namelijk ook geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Zo creërt u nog meer woonruimte.

Woonkamer met open keuken van circa 65 m2. De woonkamer is circa 11,5 meter breed en 8 meter diep. Een gigantische ruimte met veel ramen in de gevels.

Voor de keuken worden de volgende aanslutingen aangebracht: gas (koken), water en riolering voor de spoelbak en vaatwasser, elektra voor de koelkast, magnetron, afzuigkap en vaatwasser, afvoer afzuigkap (2 posities) en 2 dubbele wandcontactdozen boven het aanrechtblad. Een optioneel kookeiland is voorbereid.

Eerste etage
Overloop met open trap naar zolderverdieping, grote hoofdslaapkamer (ca. 26m2), twee slaapkamers (elk ca. 12 m2), was- en strijkkamer (ca. 10 m2) met aansluitingen wasmachine en -droger, badkamer (ca. 10 m2) met raam, inloopdouche, zwevend toilet en aanslutingen voor vrijstaand ligbad en (dubbel)wastafel(meubel).

Kapverdieping
Open ruimte, 2 slaapkamers en overloop ertussen aan weerszijden van de trap te creëren (nog af te werken door koper). Optioneel bergruimte met vlizotrap in de nok.

Tuin
Rondom is een royale tuin. De achter/zijtuin is gelegen op het zuidoosten. De tuinaanleg is door een koper nog geheel naar eigen wens uit te voeren.

Erfpacht:
Maanhof 2 is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon is afgekocht tot en met 30 april 2068.

Voorzieningen en afwerking:
- ENGLISH TEXT AT OUR WEBSITE
- Gefundeerd op betonnen heipalen;
- Hardhouten kozijnen met triple glas;
- Red Cedar houten gevelbekleding;
- Vloerverwarming op de begane grond (inclusief garage en badkamer 1e etage);
- Houten binnendeurkozijnen met hoogwaardige binnendeuren;
- Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren (verdekt in buitengevel/onzichtbaar);
- Extra royale hal en dubbel brede garage;
- Wanden begane grond en 1e etage worden behangklaar opgeleverd;
- Zwevende cementdekvloer op 1e etage;
- De keuken is door koper zelf te plaatsen (aansluitingen zijn aanwezig);
- Toilet en badkamer worden afgewerkt inclusief tegelwerk (wand wit 15x30 cm, vloer black slate 60x60 cm, toiletombouw grey 30x60 cm (toilet tegelwerk tot ca. 1,50 hoogte );
- Inloopdouche met easydrain, aansluitingen voor vrijstaand bad aanwezig;
- Mechanische ventilatie met warmteterugwinning;
- HR cv-ketel Intergas CW5 i.c.m. hybride warmtepomp van Daikin.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning met rondom tuin en 5 slaapkamers;
- Nieuwbouw 2019, onlangs opgeleverd, direct beschikbaar voor koper(s);
- Volledig geïsoleerd en nieuwgebouwd (garage idem inclusief vloerverwarming), weinig onderhoud en lage energiekosten;
- Woonoppervlakte 221 m2 (exclusief 42 m2 garage), perceeloppervlakte 434 m2;
- Top gezinslocatie in Amsterdam (Driemond);
- Uitpandige garage met houten deuren.

Bel direct met ons kantoor om je interesse voor dit woonhuis kenbaar te maken. We leiden je graag persoonlijk rond in de woning.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Eigenschappen

Soort object:
Eengezinswoning
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
221 m²
Perceeloppervlakte:
421 m²
Inhoud:
736 m³
Totaal aantal kamers:
7
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Maanhof 2

Postcode: 1109CB

Plaats: Amsterdam

Kaart

Gernant van Alphen