Linnaeusparkweg 22 bv Amsterdam De Watergraafsmeer

Omschrijving

Fantastisch familiehuis van maar liefst 200m2 in het mooiste gedeelte van de Linnaeusparkweg in de Watergraafsmeer. De statige uitstraling van het prachtige pand is ook intern doorgevoerd: eigen entree, ruime hal, breed trappenhuis, plafondhoogte van 3.60, balkon aan de voorzijde en terras aan de achterzijde (zuiden). Vanaf 2015 is de woning volledig gerenoveerd en is er een zeer luxe afgewerkt, perfect onderhouden woonhuis gerealiseerd met onder andere vier ruime slaapkamers, twee luxe badkamers en veel opbergruimte (de aanleg van een dakterras zou tot de verdere mogelijkheden behoren). Dit in combinatie met veel lichtinval maakt het huis tot een zeer sfeervol en ruimtelijk geheel. Schroom niet om een bezichtiging te plannen, u zult zich hier zeker thuis voelen!

Indeling: Eigen entree op de begane grond, ruime hal waar eventueel de kinderwagen geplaatst kan worden, trap naar de bel-etage met een kastruimte, een vaste kastenwand en een separaat toilet met fonteintje. Overloop, toegang tot de woonkamer. Speelkamer voor de kinderen, afgesloten met een stalen glazen wand. De speelkamer beschikt over veel opbergruimte, meerdere zitjes en is ook als werkruimte of tv-kamer ideaal te gebruiken. De woonkamer heeft het zit gedeelte met een open haard en balkon aan de straatzijde. De open woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het terras op het zuiden. Op maat gemaakte keuken met Siemens apparatuur; combi oven-magnetron, koelkast, vaatwasser en een 5-pitsgasfornuis met brede oven (La Germania). Op de tussenverdieping bevindt zich een werkkamer (3.44x2.88) welke tevens als slaapkamer gebruikt kan worden.
Op de 2e verdieping zijn alle slaapkamers gesitueerd. Vanaf de overloop toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fonteintje, cv- kast (Kli-max, 2008) washok met de wasmachine en droger aansluiting. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en meet 4.91x4.71. Toegang tot de badkamer en-suite voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De tweede (4.40x4.39) en derde slaapkamer (4.05x2.23) zijn aan de voorzijde gelegen. Vanaf de overloop is de tweede badkamer bereikbaar met een inloopdouche en dubbele wastafel.
De woning is grotendeels voorzien van een fraaie houten vloer + strak gestuukte wanden en plafonds.

Woonomgeving: De Linnaeusparkweg is één van de mooiste straten van de Watergraafsmeer. De populaire wijk biedt een rustige woonomgeving waar kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. De vele winkels aan de Middenweg en in Oostpoort liggen letterlijk om de hoek. Bar Wisse, Elsa's Café, Bar-restaurant 1900, café Cliché en restaurant Jacobsz zijn slechts enkele hot spots die op loopafstand liggen. Ideale buurt met veel groen, park Frankendael (met restaurants Merkelbach en de Kas) het Oosterpark en het Flevopark zijn om de hoek. Ook de bereikbaarheid is ideaal te noemen: NS stations Science park, Amstel en Muiderpoort zijn binnen 5 minuten fietsafstand bereikbaar maar uiteraard zijn ook tram en bushaltes aanwezig. Er is geen wachttijd voor een parkeervergunning en een ruime keuze aan goede scholen.

Historie Linnaeusparkweg 20-22:
De Linnaeusparkweg is vernoemd naar de Zweedse arts/botanicus Carolus Linnaeus (1707-1778). Het prachtige pand is gebouwd in 1902. In huisnummer 20 en 22 was vroeger het raadhuis van Watergraafsmeer gevestigd waarbij de gemeenteraad in de huidige woonkamer tezamen kwam. Later heeft het pand onder andere dienst gedaan als paraplufabriek.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Kleinschalige VVE bestaande uit twee leden. Er worden geen servicekosten betaald, kosten worden hoofdelijk omgeslagen;
- Volledig voorzien van dubbel glas en nieuwe kozijnen;
- Erfpacht afgekocht tot en met 2048;
- Zonnepanelen en collector voor warmwater op het dak;
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.350.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1902
Woonoppervlakte:
200 m²
Inhoud:
808 m³
Totaal aantal kamers:
6
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Linnaeusparkweg 22bv

Postcode: 1098EB

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden