Lindengracht 76 Amsterdam

Omschrijving

In dit schitterende grachtenpand komen luxe, comfort en functionaliteit op prachtige wijze samen. Lindengracht 76 is in 2015 compleet onder architectuur gerenoveerd en biedt een perfecte combinatie van wonen, werken en parkeren. Werkelijk alles is aangepakt en aan elk aspect is volle aandacht besteed. Tijdens de uitgebreide renovatie heeft de gebruiker absoluut centraal gestaan. Parkeren met meerdere auto's, een personen lift, veel maatwerk, ruim dakterras met buitenkeuken, domotica, beveiligingssysteem, alle slaapkamers een eigen badkamer, woonkeuken met Gaggenau inbouwapparatuur, uitstekende isolatie, airco in het hele pand en vloerverwarming over de hele begane grond. Dankzij de grote en vele ramen komt het daglicht overal uitstekend binnen. De stijl van het interieur bestaat uit natuurlijke materialen en kleuren. Er is een mooie balans aangebracht tussen enkele robuuste materialen en een verfijnde afwerking. Niet alleen aan het interieur is uitzonderlijk veel aandacht besteed. Al het houtwerk aan de buitenzijde is toen geschilderd en ook zijn de gevels flink aangepakt en de kozijnen vernieuwd. Kortom, Lindengracht 76 is in topconditie en kan direct betrokken worden. O ja, we zouden het bijna vergeten; hartje Jordaan en op eigen grond!

Indeling:
Begane grond:
Representatieve entree, bestaande uit een voordeur/loopdeur en een elektrisch bedienbare garagedeur. De inpandige garage is groot genoeg voor twee auto's, diverse fietsen en andere opslag. Een open trap naar de eerste verdieping, personenlift en een witgoed-/stookruimte maken de entree compleet. Via een glazen pui met stalen deuren is de kantoorruimte bereikbaar. Uiteraard kunt u deze ruimte, die is afgewerkt met beton en hout, anders invullen. Er is ook een pantry, toilet, badkamer en berging gerealiseerd om de mogelijkheden qua gebruik maximaal open te houden. Dankzij de vele te openen lichtkoepels is veel lichtinval gecreŽerd.

1e verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit de woonkamer en woonkeuken. Beide ruimtes worden gescheiden door een stalen schuifpui. Een oude bakstenen muur geeft een leuke touch aan de sfeer. Aan de achterzijde is de witte open keuken voorzien van inbouwapparatuur van Gaggenau. Direct vanuit de keuken is toegang tot het dakterras met buitenkeuken. Het granieten aanrechtblad van de binnenkeuken loopt als het ware door naar de buitenkeuken.

2e verdieping:
Bergruimte naast de lift. Ruime slaapkamer met een oude bakstenen achterwand. In de tussenruimte naar de badkamer zijn meubelmaatwerkkasten aanwezig. Duo wastafelmeubel, stoomdouche, badkamerkast en een toilet.

3e verdieping:
Bergruimte naast de lift. Ruime slaapkamer met eveneens een oude bakstenen achterwand. In de tussenruimte naar de badkamer zijn meubelmaatwerkkasten aanwezig. Duo wastafelmeubel, vrijstaand ligbad, badkamerkast, douche en een toilet.

4e verdieping:
Kapverdieping bestaande uit twee slaapkamers met in het midden van de verdieping de badkamer met een betonlook schuifdeur. De badkamer heeft daglicht en is ingericht met een inloop douche, wastafeltje en een toilet.

Bijzonderheden:
*For English translation see our own website;
*Lindengracht 76 is tevens te huur voor euro 9.000,-- per maand;
*Het hele interieur en exterieur is in 2015 gerenoveerd;
*Eigen grond;
*Woonoppervlakte circa 261 m≤;
*Eiken vloer op alle etages en een gietvloer op begane grond met vloerverwarming;
*Airco in hele woning;
*Domotica: muziek, verlichting en verwarming;
*Beveiliging: camera's voor en achter, alarmsysteem met display binnen en bij alarmcentrale;
*Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft z'n eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 2.500.000 k.k.

Soort object:
Woning met garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1900
Woonoppervlakte:
261 m²
Perceeloppervlakte:
119 m²
Inhoud:
955 m³
Totaal aantal kamers:
7
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lindengracht 76

Postcode: 1015KJ

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel