Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Lekstraat 75 III AMSTERDAM Rivierenbuurt

Vraagprijs € 325.000 k.k.

Omschrijving

Heerlijk licht huis gelegen op de derde en tevens bovenste woonverdieping in hartje Rivierenbuurt. De woning beschikt over een riante zolderkamer die direct boven de woning ligt en op eenvoudige wijze bij de woning te betrekken is. De woning bedraagt circa 50m2, is fraai afgewerkt en keurig onderhouden en er zijn interessante uitbreidingsmogelijkheden!

Gelegen in de populaire Rivierenbuurt nabij de Zuid-as, Schiphol, de Ring A-10 maar tevens om de hoek van de gezellige Maasstraat en de bruisende Pijp.

Indeling: via het gemeenschappelijke trappenhuis entree tot de woning op de derde verdieping. Hal met toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is een fijne lichte ruimte om te verblijven. Dit komt onder andere door de grote open ruimte met een lengte van 9 meter, het aangrenzende balkon met openslaande deuren, een plafondhoogte van ca 2.70 en de sfeervolle details zoals de glas-in-lood en-suite schuifdeuren en de brede erker aan de straatzijde. De open keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van de volgende inbouwapparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser, 4-pits gasfornuis en de cv-ketel (AWB, 2005). De slaapkamer (3.31 x 2.79) is aan de voorzijde gelegen. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar, deze beschikt over een toilet, douche en wastafel.
In het trappenhuis is een aparte toegang gemaakt naar kastruimte waar de wasmachine- en drogeraansluiting netjes zijn weg gewerkt.

Op de vierde verdieping heeft u de beschikking over een zolderkamer van ruim 10m2 .
De zolderkamer is gelegen aan de achterzijde grenzend aan plat dak waardoor het aanleggen van een dakterras tot de mogelijkheden behoort.
Dit is binnen de VVE door meerdere leden reeds gedaan en de officiële vergunning hiervoor is door de huidige eigenaar inmiddels aangevraagd bij de Gemeente.
Ook bestaat er een mogelijkheid om de boven de zolderkamer gelegen vliering (effectief 6.00 bij 3.00) te kopen en bij de zolderkamer te trekken. De kosten hiervoor bedragen €1.080,- per m2.

Al met al een hele fijne woning op een prachtige locatie met de mogelijkheden om de woning nog mooier te maken en tevens vergroten. De extra mogelijkheden van deze woning op een rij:
• Dakterras aanleggen op de vierde verdieping
• Eigen zolderkamer bij de woning betrekken
• Zolderkamer van de buren overnemen
• De vliering boven de zolderkamers kopen van de VVE en bij de woning betrekken.
• Dubbel glas aanleggen met een aantrekkelijke stimuleringsbijdrage vanuit de VVE.

De ligging nabij de Maasstraat en Scheldestraat is ideaal ten opzichte van supermarkten, winkels, horeca, diverse speciaalzaken, scholen, dagopvang, medische voorzieningen en sportfaciliteiten. Deze zijn in grote getalen aanwezig. Openbaar vervoer (bus, trein en tram (NS station RAI/Zuid WTC en Amstel)) is eveneens op korte afstand evenals de binnenstad, Congrescentrum RAI, De Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend en er is momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

Bijzonderheden:
• ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
• Uitstekende ligging ten opzichte van de Zuidas en De Pijp zijn op 5 minuten fietsafstand;
• De erfpachtcanon bedraagt €947,98 per jaar, is fiscaal aftrekbaar en het tijdvak loopt tot en met 31-12-2058.
• Ruime berging op de zolderverdieping van ca. 10 m2;
• De woning is gelegen in een actieve en financieel gezonde VVE die professioneel beheerd wordt. De bijdrage per maand aan de VvE is € 115
• Conform NEN-2580 meting bedraagt de woning 48,5m2;
• Balkon op het Oosten;
• De gehele woning is voorzien van een mooie eiken houten vloer;
• Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
49 m²
Inhoud:
163 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Lekstraat 75III

Postcode: 1079EM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden