Leiduinstraat 17 II Amsterdam Zuid

Omschrijving

DEZE WONING VAN DE KEY MAG JE NIET MISSEN!

Twee kamer appartement van 56m2 op de tweede verdieping in de Leiduinstraat, Hoofddorppleinbuurt te koop. Gelegen op de bovenste woonverdieping met een riante berging op de derde verdieping direct boven de woning gelegen. De erfpacht is afgekocht tot en met 2063 en de woning is gelegen in een prachtig oud pand, gebouwd in 1934, tussen de Haarlemmermeerstraat en de Westlandgracht in.

Indeling: Gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer over de volledige breedte met een sfeervolle erker aan de voorzijde. Handige opbergkast en glas in lood en-suite deuren naar de slaapkamer (4.08x3.66) aan de achterzijde. De slaapkamer is ook via de hal bereikbaar. Via openslaande deuren toegang tot het balkon aan de achterzijde. Het balkon is gelegen op het Oosten en beschikt over een cv-kast (Intergas 2011). De keuken is voorzien van een eenvoudig basis keukenblok zonder (inbouw) apparatuur. De keuken biedt eveneens toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.
Op de derde verdieping heeft u de beschikking over een ruime berging van maar liefst 14m2. De berging is pal boven de woning gelegen en zou bij de woning betrokken kunnen worden.

Omgeving: De woning ligt in een rustige straat in de zo geliefde Hoofddorppleinbuurt. De buurt staat bekend om zijn rust, terwijl je direct om de hoek kunt genieten van de reuring van de stad. Zo vindt u diverse leuke winkels en horecazaken op loopafstand van het Hoofddorpplein en de Amstelveenseweg. Een drankje bij Van Mechelen, een hapje bij Drovers Dog of op het terras van Gent aan de Schinkel? Voor sportievelingen ligt het Vondelpark om de hoek, net als gunstige openbaar vervoer verbindingen. Met de auto zijn de uitvalswegen naar de A10 en A4 snel bereikbaar en er is zelfs geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Bovendien zijn recreatiegebieden als de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark in de buurt, evenals de uitvalswegen A10, A4, A5 en A9.

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 maart 2063;
- Onderdeel van een gezonde en actieve VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen 140,47
- Het beheer van de VVE wordt gedaan door VVE beheer Amsterdam;
- Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Anti speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Projetnotaris: Spier & Hazenberg notariaat;
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
56 m²
Inhoud:
175 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Leiduinstraat 17II

Postcode: 1058SG

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden