Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Laagte Kadijk 32 hs AMSTERDAM Centrum

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Omschrijving

Fijne benedenwoning van 60 m2 met tuin van ruim 30m2 gelegen op het Oosten. De woning is gelegen in de gewilde Plantagebuurt/Kadijken met Artis om de hoek. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar een brede autovrije stoep waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Het gebouw is in 1997 gebouwd en de erfpacht is tot maar liefst 2046 afgekocht!

Eigen entree aan de Laagte Kadijk. Hal, ruime woonkamer met openslaande deuren aan de voorzijde naar de brede autovrije stoep. Door de plafondhoogte van 3.22 is de woonkamer een fijne ruimte om te verblijven. De open keuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot de tuin. De slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en biedt middels openslaande deuren toegang tot de tuin. Vanuit de woonkamer toegang tot een kleine tussenhal waar een ruime berging, cv-kast met de cv-ketel (Intergas, 2014) en de mechanische ventilatie. De badkamer beschikt over een douche, wastafel, toilet en de wasmachine aansluiting. In het trappenhuis bevindt zich nog een berging.

Het appartement is zeer fraai gelegen tussen de Hoogte Kadijk en het Entrepotdok.
Hier wordt je nog aan alles herinnerd dat dit een van de oudste havengebieden van de stad is. De Kadijken zijn voltooid in 1663, waarbij buitendijks land aan de oostkant van Amsterdam bij de stad werd ingelijfd. De Plantagebuurt/Kadijken staan bekend om rust, een gemoedelijke en gezellige sfeer en de goede restaurants en cafés zoals Restaurant Entrepot, Italiaan A Tavola en stamkroegen voor velen uit de buurt: Koosje en Brouwerij 't IJ.
Artis en de Dappermarkt bevinden zich op 5 minuten loopafstand, het Waterlooplein is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Op loopafstand bevinden zich tramhaltes van lijn 10, 14 en 9 en ook diverse bushaltes.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Bouwjaar 1997;
- Conform Nen 2580 meting bedraagt de woning 59,9m2;
- Tuin van ruim 30m2;
- Veel bergruimte, met zowel een interne als een externe berging;
- Gelegen aan een brede autovrije stoep;
- De servicekosten bedragen € 75.37 per maand. De VVE bestaat uit 8 leden en wordt beheerd door Amsterdam VvE:
- De jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht tot en met 2046.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1997
Woonoppervlakte:
60 m²
Inhoud:
247 m³
Totaal aantal kamers:
2
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Laagte Kadijk 32hs

Postcode: 1018BB

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Steven van der Weijden