Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Kinkerstraat 62 C Amsterdam Oud-West

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Omschrijving

Luxe afgewerkt en perfect onderhouden 2 kamerappartement van ca. 34 m2 op een toplocatie gelegen in de populaire Da Costabuurt. De woning ligt tussen de Bilderdijkgracht en de Da Costagracht in het betere stukje van de Kinkerstraat. Gelegen in een prachtig oud pand genaamd "Vinkzicht" uit 1891 gebouwd door architect J. Driessen.

Indeling: Keurig verzorgd en gestoffeerd gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de tweede verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met een open keuken. De luxe open keuken ligt in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron, een vaatwasser en de cv-kast (bouwjaar 2012). De slaapkamer (3.82 x 2.63) is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een handige kastruimte waar de wasmachine en de droger aansluiting zijn gesitueerd. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De woning is volledig voorzien van dubbel glas.

Ligging:
In het populaire stadsdeel Oud-West op loopstand van de woning bevinden zich het geliefde Vondelpark, de Jordaan en diverse musea, bioscopen en theaters. De buurt is perfect voor liefhebbers van hippe koffietentjes, ontbijt- en lunchgelegenheden, trendy (woon)winkels en culinaire restaurantjes met gezellige terrassen. De dagelijkse boodschappen doe je in de (biologische) supermarkten om de hoek (Marqt, Jumbo, Albert Heijn). In de nabijheid zijn bovendien uitstekende yoga- en sportscholen (zoals Vondelgym en David Lloyd). Paardrijden kan in De Hollandsche Manege en tennissen bij tennisclubs Festina of Kattenlaan. De Jordaan en Negen straatjes zijn op 5 min lopen met nog meer winkeltjes, cafés en restaurants. Volop openbaar vervoer (via Kinkerstraat en Overtoom), met de tram slechts 2 haltes verwijderd van het Leidseplein en Museumplein. Tramlijnen 1, 3, 7 en 17 o.a. naar Station Amsterdam Centraal en Station Lelylaan. Met de auto ben je in enkele minuten op de ring van Amsterdam (A10). Parkeren d.m.v. vergunningstelsel.

Bijzonderheden:*ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE – Conform NEN 2580 meting bedraagt de woning 33,3m2 - Fraai afwerkingsniveau met glad gestuukte wanden en een eiken houten parketvloer; - De maandelijkse servicekosten voor de VVE bedragen € 83,- per maand. Het beheer wordt door Delair Vastgoed Beheer B.V. gedaan en het betreft een gezonde en actieve VVE; - De jaarlijks te betalen erfpacht bedraagt € 1.057,86. Het tijdvak loopt tot en met 31-10-2061 en de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1891
Woonoppervlakte:
34 m²
Inhoud:
106 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse A+
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kinkerstraat 62C

Postcode: 1053DZ

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden