Kattenburgerstraat 330 Amsterdam

Omschrijving

Op centrale locatie in Centrum keurig onderhouden appartement van 52m2 - parkeren onder complex.

Het appartement ligt op de eerste verdieping van dit robuuste complex en heeft een goede indeling. Het ruime balkon met openslaande deuren biedt vrij uitzicht op de Dijksgracht en een zeer breed plantsoen, waardoor je niet direct aan de weg zit.

Zeer gunstig gelegen. Binnen enkele minuten zit je op met de auto op de A10 en met de fiets ben je binnen 5 minuten bij Centraal Station, Carré en de Czaar Peterstraat en de Dapperstraat en Waterlooplein zijn op maar 7 minuten fietsafstand. Als je de straat uitloopt kom je op het gezellige Kadijksplein met uitzicht op het Scheepvaartmuseum en VOC-schip de Amsterdam. Voor wie een borrel wil doen zijn Roest en Brouwerij het IJ op kruipafstand. Tramhalte 26 en bushalte 48 bevinden zich op 1 minuut lopen. Sporten kan eenvoudig achter het complex of bij de 'overburen' van het marineterrein met uitzicht op NEMO.

Het appartement: De hal is voorzien van een modern toilet met fontein en twee ruimte bergkasten. Ook de cv-ketel hangt hier, die vernieuwd is in 2016 en en kan worden bediend op afstand. De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken met vaatwasser, combi-magnetron, koelvriescombinatie en elektrisch koken. Op de vloer ligt tegellaminaat. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde en via de dubbele openslaande deuren kun je in de middag en avond genieten van de zon op het balkon.
De ruime slaapkamer vind je aan de achterzijde met aangrenzende badkamer, voorzien van douche, wastafel en was- en droogmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
-Erfpacht afgekocht tot 2054
-Parkeren in parkeergarage onder complex voor slecht 37 euro per maand - geen wachttijd
-52 m2 wonen, bouwjaar 1975
-Complex heeft lift
-Ruime berging op begane grond
-Gezonde VVE - bijdrage 97 euro per maand
-Uitzonderlijk goede centrale ligging
In Amsterdam draait het om drie dingen: locatie, locatie en locatie. En die kan niet beter dan bij dit appartement in het centrum van Amsterdam!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

On a central location in the city Centre of Amsterdam a well maintained apartment of 52m2 with parking facilities in the basement of the building.

The apartment is located on the first floor of this robust building and has a perfect lay out. The spacious balcony with double doors has an unobstructed view on the park in front of the door and also on the Dijksgracht, which means that the apartment is not directly located at the road.

The property is very conveniently located. In a few minutes the Ring A-10 is accessible and with the bike Central Station and Carré are only 5 minutes away. The Czaar Peterstraat, the Dapperstraat and the Waterlooplein are only 7 minutes cycling. On walking distance the Kadijksplein and the Scheepvaartsmuseum are around the corner. If you want to go for a drink; Roest and Brouwerij het IJ are near by. Tram 26 and bus 48 are on 1 minute walkingdistance.

The apartment: Entrance, hall with two cupboards and a modern toilet with a sink. Heating system, renewed in 2016. Living room with open kitchen including a dishwasher, combi oven-microwave, fridge, freezer and electric stove. On the floor there are laminate tiles. The spacious living room is located at the front with double doors to the balcony where you can enjoy the sun in the afternoon and evening.
The bedroom is of good size and nice and light. The bathroom, adjacent to the bedroom, has a shower, sink and connection for washing machine and dryer.

Particularities:
- The ground lease is prepaid untill 01-01-2054
- Parking facilities in the parking garage in the basement of the building for only € 37,- per month, no waiting list.
- 52 m˛ living space, year of construction 1975
- The building has an elevator
- Spacious storage on the ground floor
- Healthy VVE, service charge € 97,- per month
- Exceptional central location
In Amsterdam it's all about three things: location, location and location. And it couldn't be better than this apartment in the center of Amsterdam!

Eigenschappen

Vraagprijs € 295.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1975
Woonoppervlakte:
52 m²
Inhoud:
164 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeergarage, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Kattenburgerstraat 330

Postcode: 1018JM

Plaats: Amsterdam

Kaart Kattenburgerstraat 330 Amsterdam

naar Kattenburgerstraat 330 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand