Kantershof 225 Amsterdam Zuidoost

Omschrijving

Eengezinswoning van circa 153 m2 met een riante tuin en eigen parkeergelegenheid! De woning kan nog naar geheel eigen wens worden ingedeeld.

In een uiterst kindvriendelijke en lommerrijke wijk aan de rand van Amsterdam kunt u heerlijk tot rust komen.
Deze woning dateert uit 1974 en heeft een fraaie en ruime tuin op het Zuidoosten. De woning beschikt over een berging in de tuin.

De woonwijk Kantershof ligt aan de rand van een schitterend natuur- en waterrijk gebied met de parken "Bijlmerweide" en "Gaasperpark" en het "Diemerbos". Gelegen nabij de Amsterdamse Poort, de Arena Boulevard, de belangrijkste uitvalswegen (A1, A2 en Ringweg A10) en openbaar vervoerverbindingen.

Indeling:
Voortuin en schuur.
Entree; open ruimte die nog ingedeeld te worden met meerdere kamers. In het midden van deze ruimte zitten er aansluitingen voor een badkamer.
Eerste verdieping;
Open ruimte met aansluitingen voor keuken.
Tweede verdieping;
3 slaapkamers met een ruimte voor de badkamer. Cv ketel merk Bosch

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1974;
- woonoppervlakte 153 m2 conform NEN meting;
- woning met veel rust en privacy in de tuin;
- ouderdomsclausule, asbestclausule en niet-bewonersclausule zijn van toepassing;
- gelegen op erfpachtgrond, de canon is afgekocht tot 31 januari 2023;
- eigen carport voor uw auto, de servicekosten bedragen 132,- per jaar;
- het betreft hier een voormalige huurwoning;
- vaste notaris: Buma Algera Notariaat
- oplevering in overleg, kan snel!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 295.000 k.k.

Soort object:
Hoekwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1974
Woonoppervlakte:
153 m²
Perceeloppervlakte:
137 m²
Inhoud:
498 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Kantershof 225

Postcode: 1104GL

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer