Juliana van Stolbergstraat 32 - II Amsterdam Bos en Lommer

Omschrijving

Gerenoveerd driekamerappartement op d 2e etage met een breedte van meer dan 8 meter. Uitkijkend over een brede straat. Volop lichtinval dus. Een heerlijk fris en strak appartement.

Stijlvolle en strakke woning, die geheel voorzien is van vloerverwarming. Dat is comfortabel, maar levert ook ruimte op. De woning is de afgelopen maanden gerenoveerd, waardoor een koper hier zorgeloos kan wonen. Dit super leuke 3-kamer appartement met balkon op het zonnige westen én een eigen zolderberging staat garant voor jarenlang woonplezier.

Globale indeling:
Entree via verzorgd trappenhuis. Voordeur op 2e etage, hal met toegang tot diverse vertrekken in het appartement. Woonkamer met open keuken en grote raampartijen over de breedte gericht.
Er is voldoende ruimte voor het maken van een comfortabele zithoek en het plaatsen van een grote eettafel.

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar. Deze is van goed formaat, aangenaam licht en netjes afgewerkt in dezelfde stijl als de rest van het appartement.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde, grenzend aan het balkon. Het balkon is gelegen op het westen, dus heerlijke genieten van de middag-/avondzon.

De badkamer en het separate toilet zijn prachtig luxe afgewerkt.

Locatie
De rustige, groene straat, de BoLo vibe, tram, bus, station, toffe restaurants, koffietentjes en veel winkels/supermarkten en het Westerpark om de hoek! Superaardige buren, en een straat
waar een perfecte mix van jong en oud woont.

Het appartement is gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer. In deze buurt tref je diverse restaurants/(eet)cafés en verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen natuurlijk de dagmarkt op het Bos en Lommerplein. Tevens zijn o.a. het Erasmus-, Wester- en Rembrandtpark, maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan nabij gelegen.

De bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer is uitstekend. De Rijkswegen A-10, A-1, A-2 en A-4 zijn snel bereikbaar via verschillende uitvalswegen. Het appartement is tevens zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer.

Kortom, een bijzonder appartement, waar je direct in kunt trekken. Je zult je meteen thuis voelen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 50,9 m2 (gemeten volgens NEN norm);
- Privé zolderberging van ca. 10 m2;
- Oplevering in overleg;
- Cv-ketel Remeha 2019, gehele appartement voorzien van vloerverwarming en voor een groot gedeelte van dubbel glas;
- Servicekosten € 76,92,-- per maand;
- Goed beheerde VvE met onderhoudsplan;
- Jaarlijkse erfpachtcanon ca. € 405,-- per jaar (fiscaal aftrekbaar indien hoofdverblijf);
- Huidig tijdvak loopt tot 15 augustus 2058;
- Afkoop van het huidige en eeuwigdurende tijdvak is mogelijk tot eind 2019 met 35% korting voor circa € 15.000,--;
- Eeuwigdurende afkoop vanaf 2058 is tot eind 2019 mogelijk voor circa € 6.000,--.

Zie de video, foto's en de plattegrond voor een nog completere indruk.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden je graag rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Eigenschappen

Prijs € 325.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931-1944
Woonoppervlakte:
51 m²
Inhoud:
158 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Juliana van Stolbergstraat 32-II

Postcode: 1055RN

Plaats: Amsterdam

Kaart

Gernant van Alphen