Jan Bernardusstraat 21 I- R AMSTERDAM Oost

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Omschrijving

Licht en goed ingedeeld 2 kamerappartement van ca. 35 m2 op een toplocatie gelegen in de populaire Weesperzijdestrook, met een tea-for-two balkon op het Zuid-Oosten. De woning ligt nabij de Amstel in een rustige en authentieke Amsterdamse straat, haaks op de Weesperzijde. De woning is gelegen op eigen grond en is in 2012 volledig gerenoveerd en daarna keurig onderhouden.

Indeling: Keurig verzorgd gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met openslaande deuren naar het balkonnetje. De open keuken ligt in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting.

Ligging: Het appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijde buurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn verschillende prachtige horecagelegenheden zoals de Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De Weesperzijde is zomers een plek waar je heerlijk kan relaxen aan het water en zelfs kan barbecueën en zwemmen. Voor hardlopers/fietsers natuurlijk fantastisch om met de Amstel mee te rennen/fietsen. Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid! Het appartement ligt tevens gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

Bijzonderheden: - Licht appartement van ca. 35m² op een fantastische locatie nabij de Amstel; - Fraai afwerkingsniveau met glad gestuukte wanden en een laminaat vloer; - De maandelijkse servicekosten voor de VVE bedragen € 75,76 per maand. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan en het betreft een gezonde en actieve VVE; - De woning is gelegen op eigen grond – Conform NEN 2580 is de woning 34,5m2;

Disclaimer – aanmelding koop- en/of huurwoningen
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1911
Woonoppervlakte:
35 m²
Inhoud:
111 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Jan Bernardusstraat 21I-R

Postcode: 1091TS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart