Jan Bernardusstraat 20 II- R Amsterdam Oost/Watergraafsmeer

Omschrijving

Licht en goed ingedeeld 2 kamerappartement van ca. 30 m2 op een toplocatie gelegen in de populaire
Weesperzijdestrook, met een balkon op het Zuid-Oosten. De woning ligt nabij de Amstel in een rustige en authentieke Amsterdamse straat, haaks op de Weesperzijde. De woning is gelegen op eigen grond en is in 2013 volledig gerenoveerd en daarna keurig onderhouden.

Indeling: Keurig verzorgd gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de tweede verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen. De open keuken ligt in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron.
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het balkon gelegen op het Zuid-Oosten. De slaapkamer is op verschillende manier in te delen. Zo is er de mogelijkheid om het bed in de nis met een breedte van 1.50 te plaatsen waardoor veel ruimte voor een kast ontstaat en/of de mogelijkheid om de eettafel aan de achterzijde te plaatsen. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting. Ligging:

Het appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand uit 1907 in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijde buurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn verschillende prachtige horecagelegenheden zoals de Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De Weesperzijde is zomers een plek waar je heerlijk kan relaxen aan het water en zelfs kan barbecueën en zwemmen. Voor hardlopers/fietsers natuurlijk fantastisch om met de Amstel mee te rennen/fietsen. Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid! Het appartement ligt tevens gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

Bijzonderheden: - Licht appartement van ca. 30m² op een fantastische locatie nabij de Amstel; - Fraai afwerkingsniveau met glad gestuukte wanden en een nette laminaatvloer; - De maandelijkse servicekosten voor de
VVE bedragen € 60,75 per maand. Het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan en het betreft een gezonde en actieve VVE; - De woning is gelegen op eigen grond - Conform NEN 2580 is de woning 29,1 m². "

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
30 m²
Inhoud:
96 m³
Totaal aantal kamers:
2
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Jan Bernardusstraat 20II-R

Postcode: 1091TT

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden