Hugo de Grootplein 4 III+IV Amsterdam West

Omschrijving

Lovely upstairs maisonette of approx. 130 sq. m. with a large roof terrace (30 sq. m.) offering a fantastic panoramic view over the city. The property is located around the corner from the popular Jordaan area and has the potential for four bedrooms with only slight modification.

Prachtig uniek dubbel bovenhuis van ca 130m2 én een dakterras van maar liefst 30m2 met een fantastisch en weids uitzicht over de stad. De woning is om de hoek van de Jordaan gelegen en op eenvoudige wijze kunnen er vier slaapkamers gecreëerd worden.

Indeling:
Via het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping. Het eigen trappenhuis naar de derde verdiepinggeeft een extra huiselijk gevoel. Op deze derde verdieping treft u aan de voorzijde een lichte royalewoonkamer met Frans balkon aan en met een fraai uitzicht over het sfeervolle Hugo de Grootplein. Hier is ook de 1e badkamer met bad/douche combi, wastafel en een toilet. Aan de achterzijde is een ruime woonkeuken met 4 pits gascomfort met afzuigkap, een vaatwasser, Quooker en een balkon (met ochtendzon) over de gehele breedte van het pand. In de keuken zijn ook de aansluitingen voorde wasmachine en droger. Deze verdieping inclusief keuken is in 2014 geheel gerenoveerd en voorzien van warmte- en geluidsisolatie (vloer en plafond).

Vierde verdieping: Op de vierde verdieping bevinden zich twee bijzonder ruime slaapkamers (respectievelijk 5.28x4.04 en 5.89x4.65) alsmede de centraal gesitueerde badkamer. Op eenvoudigewijze zijn beide slaapkamers op te splitsen waardoor er 4 slaapkamers ontstaan. De luxe uitgevoerde badkamer met vloerverwarming is voorzien van een douche, elektrische 150 ltr. boiler, natuurstenen
dubbele wastafel en een handdoekradiator. Separaat toilet met fonteintje in de hal. Tevens is hier de toegang tot het 30m2 grote dakterras te bereiken door middel van een brede trap en een hydraulisch werkend dakluik. Op elk moment van de dag kunt u hier genieten van de zon en het prachtige uitzicht over de stad. Omgeving: Het appartement is gelegen aan het levendige Hugo de Grootplein met in de directe nabijheid van vele winkels, zoals een bakker, slager, Albert Heijn, Gall&Gall, Dirk en viswinkel plus diverse andere leuke zaken, zoals Morgan & Mees, Orontes, Coffee&Juices, Razmataz, Mamas&Tapas en Brasserie de Groot. Alle benodigdheden die je hartje begeren zijn te vinden op en om het plein. De Jordaan is op loopstand te bereiken. Door de gunstige ligging zijn ook de befaamde Negen
Straatjes snel en eenvoudig te bereiken. Kortom een goed ingedeeld en dubbel bovenhuis op één van de leukste plekjes van Amsterdam.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 145 m2
- 2 airco's; 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer aan de voorzijde op de 4e
verdieping.
- Het huis is grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Het huis is gelegen op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam op basis van de
Algemene Bepalingen van 1994. De erfpacht is afgekocht tot 2026 maar zal door de
verkoper worden afgekocht tot maar liefst 2076.
- Het beheer van de kleine VvE (4 leden) wordt professioneel geadministreerd en er
wordt jaarlijks vergaderd
- Een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is aanwezig
- De bijdrage aan de VvE is € 95,48 per maand.
- Het dakterras is met toestemming van de VvE en met vergunning van de gemeente
aangelegd.
- Het pand is gebouwd in 1901.
- Ouderdomsclausule van toepassing

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Bezoek onze website voor meer informatie en bekijk hier ook een exclusief filmpje van de woning.

Eigenschappen

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Soort object:
Dubbel bovenhuis
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1901
Woonoppervlakte:
130 m²
Inhoud:
382 m³
Totaal aantal kamers:
4
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hugo de Grootplein 4III+IV

Postcode: 1052KW

Plaats: Amsterdam

Kaart Hugo de Grootplein 4 III+IV Amsterdam West

naar Hugo de Grootplein 4 III+IV Amsterdam West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand