Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Houthavenkade 82 Amsterdam Houthavens

Huurprijs € 1.750 per maand

Omschrijving

Schitterend en gloednieuw HOEKappartement van ca. 85 m² met grote raampartijen, twee royale slaapkamers, een ruim balkon van 8 m² op het Zuiden en een luxe keuken en badkamer. Deze aantrekkelijke 3-kamerwoning is compleet gestoffeerd, waardoor u het appartement direct kunt betrekken, als eerste bewoner! De woning ligt op de vijfde verdieping van een recent opgeleverd nieuwbouwcomplex in de Houthavens, waardoor je prachtig over de buurt uitkijkt. Optioneel is een parkeerplaats te huur in de afgesloten parkeergarage in de onderbouw.

De Houthavens zijn perfect gelegen tussen de Haarlemmerstraat, het IJ en de Spaarndammerbuurt, waar u allerlei prettige winkels, supermarkten en horecazaken vindt zoals De Walvis, Bar Mick en restaurant DopHert. Diverse trams en bussen stoppen op een paar minuten lopen en ook treinstations Amsterdam Centraal en Sloterdijk liggen nabij. Met de auto is de ligging eveneens ideaal, zowel de A-10 als A-4 zijn snel bereikbaar en parkeren kan eventueel in de ondergelegen parkeergarage. Tot slot is dit ook met kinderen een prettige woonomgeving met een park, kinderopvang en scholen nabij en het Westerpark op een paar minuten lopen.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- Oplevering per direct mogelijk;
- Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd;
- Huurprijs € 1.750,- per maand;
- Servicekosten € 35,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen;
- Optioneel te huur: parkeerplaats € 200,- per maand;
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur;
- Deze woning wordt aangeboden door een MVA gecertificeerd makelaar.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2018
Woonoppervlakte:
84 m²
Inhoud:
273 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeergarage
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Houthavenkade 82

Postcode: 1014ZB

Plaats: Amsterdam

Kaart

Tamara Cnossen