Hoogte Kadijk 24 A Amsterdam Centrum

Omschrijving

Charmante benedenwoning van 87 m2 met tuin van ruim 50 m2 gelegen op het zonnige Westen met op de eerste verdieping een zonnig terras van 16 m2.

Ligging:
De Hoogte Kadijk is een mooie en rustige locatie met sfeerbepalende 18e eeuwse pandjes en ligt op een zeer strategische plek; op loopafstand zijn vele leuke cafe's, restaurants en musea (waaronder Nemo en het Scheepvaartmuseum) en het Muziektheater. Hier wordt je nog aan alles herinnerd dat dit een van de oudste havengebieden van de stad is. De Kadijken zijn voltooid in 1663, waarbij buitendijks land aan de oostkant van Amsterdam bij de stad werd ingelijfd. De Plantagebuurt/Kadijken staan bekend om rust, een gemoedelijke en gezellige sfeer en de goede restaurants en cafés zoals Restaurant Entrepot, Italiaan A Tavola en stamkroegen voor velen uit de buurt: Koosje en Brouwerij 't IJ.
Artis en de Dappermarkt bevinden zich op 5 minuten loopafstand, het Waterlooplein is binnen 5 minuten fietsen te bereiken. Op loopafstand bevinden zich tramhaltes van lijn 10, 14 en 9 en ook diverse bushaltes.

De bereikbaarheid is uitstekend door direct ligging nabij het Centraal Station en aansluitingen op de Ring middels de IJ-tunnel en de Piet-Heintunnel.

INDELING:
Gemeenschappelijke entree, hal, toilet met fonteintje, badkamer met ligbad en wastafel. Ruime woonkamer aan de voorzijde gelegen. Woonkeuken bereikbaar middels trappetje met toegang naar het heerlijke terras. Vanuit de keuken is een slaapkamer bereikbaar. Naast de gemeenschappelijke entree is er een eigen voordeur.

Souterrain;
Deze verdieping heeft volledige stahoogte en daglichttoetreding. Twee kamers met beide toegang naar de zonnige tuin van circa 50 m2 gelegen op het Westen.

BIJZONDERHEDEN:
- Het betreft hier een Rijksmonument;
- Het appartementencomplex is gesplitst in december 2012;
- Op erfpacht gelegen. De canon is vooruitbetaald tot en met 31 maart 2037;
- Niet bewoningsclausule, zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn hier van toepassing;
- Anti speculatiebeding voor de periode van 2 jaar van toepassing;
- Vaste projectnotaris: Spier & Hazenberg;
- De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 169,94 per maand;
- Professionele VvE beheer;
- Actieve en gezonde VVE;
- Oplevering kan snel.

Bel ons gerust voor een afspraak!!

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
87 m²
Inhoud:
315 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hoogte Kadijk 24A

Postcode: 1018BM

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer