Holendrecht 21 ABCOUDE

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Omschrijving

Leuke hoekwoning met aangebouwde garage van circa 150m² gelegen op een mooi perceel van 295m² aan een autoluwe straat in een populaire en kindvriendelijke buurt in Abcoude met een voortuin, zijtuin en achtertuin. Deze bijzondere woning is op de begane grond uitgebouwd met als resultaat een heerlijk lichte en ruime tuingerichte woonkamer. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden de bestaande woning op alle verdiepingen te vergroten. De begane grond kan mogelijk in combinatie met de garage nog worden uitgebouwd aan de achterzijde. De zijgevel op eerste verdieping kan mogelijk worden uitgebouwd op de garage en de zolderverdieping kan worden vergroot door het plaatsen van een extra dakkapel. Kortom, deze toch al aantrekkelijke eengezinswoning kan worden geoptimaliseerd tot een unieke en royale familiewoning.

De ligging van deze gezinswoning is bijzonder. De woning ligt gunstig op het perceel ten opzichte van de zon. Aan de voorzijde ligt de woning aan een populaire kindvriendelijke woonwijk en aan de achterzijde is het opgenomen in landelijke en dorpse sferen met uitzicht op het oude dorp van Abcoude. De gezellige dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, golfbanen, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Globale indeling:

Begane grond
Voortuin, entree, hal, kelderkast, toiletruimte, dichte keuken met toegang tot de achtertuin, uitgebouwde woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de achtertuin en een schuifpui naar de ruime voortuin op het zuiden, achtertuin met garage en achterom.

Eerste verdieping
Overloop, toiletruimte, ruime slaapkamer aan de voorzijde, badkamer aan de voorzijde met aansluiting ten behoeve van de wasmachine, tweede badkamer met een ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel, tweede ruime slaapkamer met vaste kast gelegen aan de achterzijde met balkon.

Zolderverdieping
Overloop, bergruimte en een ruime derde slaapkamer met dakkapel en opbergruimte.

Tuin
Verzorgd aangelegde ruime voortuin op het zuidwesten en een achtertuin op het oosten met achterom en toegang tot de aangebouwde garage.

Bijzonderheden:
-Uniek gelegen woning met garage;
-Totale woonoppervlak circa 130m² en inclusief aangebouwde garage circa 150m²;
-Top gezinslocatie in Abcoude;
-Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas;
-NEFIT HR cv-combiketel;
-Elektrische installatie bestaande uit 5 groepen, 3 fasen kookgroep en een hoofdschakelaar;
-Bouwjaar woning 1961;
-Eigen grond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Hoekwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1961
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceeloppervlakte:
295 m²
Inhoud:
532 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Holendrecht 21

Postcode: 1391VT

Plaats: ABCOUDE

Kaart

Ramon Mossel