Hofmeyrstraat 7 III Amsterdam Oost

Omschrijving

Licht en ruim ingedeeld 2 kamer starters- appartement van 43 m2 gelegen op de derde verdieping in de hippe buurt in Amsterdam Oost. Het appartement is goed ingedeeld en heeft een berging op de vierde verdieping.

De Hofmeyrstraat is een rustige straat gelegen in de Transvaalbuurt om de hoek van het Beukenplein, Oosterpark, park Frankendael, winkelgebied Oostpoort en natuurlijk alle leuke en hippe tenten in de buurt! Het appartement ligt tevens gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

Indeling: Het appartement is te bereiken via het gemeenschappelijke trappenhuis.
Entree van het appartement op de derde verdieping. Hal waar alle vertrekken op uitkomen. De woonkamer met zijkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde de ruime slaapkamer met wastafel en de dichte keuken. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Bijzonderheden:
- FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE;
- Woonoppervlakte: 43 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Berging vierde verdieping (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- De Algemene bepalingen van Erfpacht 1994 zijn van toepassing. De jaarlijkse erfpacht bedraagt Euro 310,45 met een 5-jaarlijkse canon-indexatie;
- Intergas CV ketel bouwjaar 2017;
- Actieve en professionele VvE Beheerder;
- Maandelijkse bijdrage VvE 147,32;
- Oplevering: in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
43 m²
Inhoud:
146 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hofmeyrstraat 7III

Postcode: 1091LV

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer