Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Henkenshage 19 Amsterdam

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Goed ingedeeld 3 kamerappartement met separate woonkeuken van circa 81 m² met balkon in de rustige en groene wijk Buitenveldert nabij de Zuid-as. De woning kan geheel naar eigen smaak nog worden ingericht!

U woont hier aan een rustige straat met weinig verkeer en goede parkeergelegenheid, op loopafstand van het Gijsbrecht van Aemstelpark en het prachtige overdekte winkelcentrum Groot Gelderlandplein, bekend om haar vele speciaalzaken en verswinkels. De Vrije Universiteit en de Amsterdamse Zuidas zijn in 5 minuten per fiets bereikbaar en het openbaar vervoer en de uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. Voor de liefhebbers van groen bevinden zich het Amsterdamse Bos en het Amstelpark op loopafstand.

Indeling;
Gemeenschappelijke entree en eigen berging op de begane grond.
Entree van de woning op de tweede verdieping, te bereiken met trap of lift, hal met meterkast en apart toilet. De dichte keuken is gelegen aan de voorzijde en volledig naar eigen smaak in te delen. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en heeft toegang tot het royale balkon gelegen op het Oosten. Twee ruime slaapkamers van circa 13 m2 en 11 m2. Tussen de twee slaapkamers is de badkamer gesitueerd welke nog door kopers zal moeten worden geplaatst.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 81 m² (NEN 2580 norm);
- Externe berging van circa 5 m2;
- Jaarlijkse erfpachtcanon van Euro 282,16 met 5 jaarlijkse canon-indexatie.
Algemene erfpacht bepalingen van 1994 zijn hier van toepassing.
- Servicekosten zijn € 178,48 per maand;
- CV ketel merk Intergas bouwjaar 2016;
- Voormalige huurwoning;
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule zijn van toepassing;
- Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
- Projectnotaris Spier & Hazenberg;
- Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1968
Woonoppervlakte:
81 m²
Inhoud:
256 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Periodiekebijdrage:
€ 178 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Henkenshage 19

Postcode: 1083BX

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer