Heer Halewijnstraat 19 II Amsterdam

Omschrijving

Zeer licht driekamerappartement van 57 m2 (NEN2580) met maar liefst twee balkons in een rustige straat in Bos & Lommer, op de rand van de Baarsjes en praktisch aan het Erasmuspark. De woning heeft een prachtig uitzicht over het groene Wachterliedplantsoen met een grote hoeveelheid recreatieve en functionele functies.

Het appartement beschikt over twee bergingen in de onderbouw van het pand.

DE LOCATIE
Het appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex in het gezellige en populaire Bos en Lommer (tussen de Jan van Galenstraat en de Bos en Lommerweg) naast het Erasmuspark en dichtbij het Westerpark met weids uitzicht over het Wachtliederplantsoen. Op steenworp afstand van allerlei restaurantjes zoals Podium Mozaïek, Eetwinkel Buurman & Buurman en Terrasmus. Winkeltjes, supermarkten en coffee corners dichtbij net als (sport)scholen en een speeltuin (voor de deur).

Openbaar vervoer om de hoek en goed bereikbaar via uitvalswegen (binnen enkele minuten op de ring).

INDELING
Entree, hal, ruime woonkamer aan de voorzijde met toegang tot een balkon op het Westen, badkamer met douche en toilet. Keuken en ruime slaapkamer aan de achterzijde beide met toegang tot het balkon op het Oosten. Daarnaast nog een tweede slaap- of studeerkamer met openslaande deuren naar het balkon. De wasmachine-aansluiting bevindt zich in de tweede kamer.

BIJZONDERHEDEN
-FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE;
-Heerlijk licht appartement in populaire, kindvriendelijke, groene buurt;
- De woonoppervlakte bedraagt 57,3 m2;
- De oppervlakte zijn gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar;
-Twee balkons gelegen op het NO en ZW van circa 6m2 en circa 3 m2;
-Twee bergingen van respectievelijk circa 3 m2 en circa 5,7 m2;
-De woning is gelegen op erfpacht. De Algemene Bepalingen voor Erfpacht 2000 zijn hier van toepassing. De jaarlijkse erfpacht bedraagt Euro 627,69.
-Actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 137,35. Het beheer wordt gevoerd door Delair Vastgoedbeheer. Onderhoud is up-to-date en er is een MJOP aanwezig;
-De Algemene Bepalingen voortdurende erfpacht 2000 zijn hier van toepassing. De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 627,69 per jaar;
- De woning staat leeg, snelle oplevering mogelijk!!

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1939
Woonoppervlakte:
57 m²
Inhoud:
192 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Heer Halewijnstraat 19II

Postcode: 1055ST

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer