Hammarbystraat 34 * Amsterdam Noord

Omschrijving

Luxueus en licht appartement in het gewilde gebouw Willem Barentsz op een heerlijk centrale locatie in de stad. Het complex is voorzien van een sportschool, sauna en gastenappartement. Vanuit de woning heb je uitzicht over de binnentuinen van Overhoeks, het Schegpark en EYE. De woning heeft een privé parkeerplaats en berging in de onderbouw.

Op deze plek geniet je volop van alles wat Amsterdam te bieden heeft aan haar inwoners, maar woon je volledig in de rust.

LOCATIE
Amsterdam Noord is het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam. En toch vlakbij het centrum en de Amsterdamse grachtengordel.

I love Noord! Voor de mensen die het nog niet wisten, Noord is hip and happening, al enkele jaren trouwens.
Om de hoek tref je het Schegpark aan, dat de komende jaar nog verder zal worden uitgebreid. Het park loopt door in de strook groen aan het IJ, ook wel Sunset Boulevard genoemd, omdat je hier de gehele dag de zon hebt (als die schijnt).

Aan het water gebeurt van alles, leuke cafés en restaurants te over: de Tolhuistuin, Restaurant EYE, The Butcher en Café De Pont.

Op 200 meter afstand tref je de Albert Heijn en een koffietentje aan. Iets verderop is de Van der Pekmarkt met goede horeca en winkels. Zoals onder andere Kef, Keppler, Il Pecorino, SmaaQt en Modern. Aan het einde van deze straat ligt winkelcentrum Mosveld.

Dit is Amsterdam Noord op zijn best, hier ervaar je het beste van twee werelden. Met 2 minuten lopen en een tochtje met de pont ben je in het Centrum van Amsterdam en met de nieuwe Noord-Zuidlijn is er nu ook een snelle verbinding met andere delen van Amsterdam.

Het grotere Noorderpark is op enkele minuten lopen afstand gelegen. Er zijn mooie hardlooproutes langs het water en door het park. In het park is het Noorderparkbad, met binnen- en buitenzwembad.

NIEUWBOUW
Een nieuwbouwwoning, op de juiste plek. Zoek je geen standaard nieuwbouw, dan ben je hier aan het juiste adres.
Deze woning is een echt product van de huidige tijd, waarin een koper vraagt om een duurzame, luxe en comfortabele woning, die voldoet aan de woonwensen van de bewoner. Uiteraard is het gebouw voorzien van een grote lift.

WONING
De zeer ruime woning van 107 m2 heeft 2 slaapkamers, een fijn terras van 2,2 x 3,6 meter met weids uitzicht. De breedte van het appartement van meer dan 10 meter zorgt voor een nog ruimere beleving.

In de onderbouw is de parkeergarage met een privé parkeerplaats, pal voor de lift. Op deze etage is ook de privé (fietsen)berging. Het complex is toegankelijk via een tag, waarmee alle algemene deuren te openen zijn. De verzorgde entree, leidt naar de grote lift.

Op de vierde etage betreedt je de woning, op de hoog gelegen etage komt veel natuurlijk licht binnen door de grote ramen.

De woonkamer heeft een heerlijk terras, dat toegankelijk is via een schuifpui. Er is een luxe open keuken met inbouwapparatuur. Naast de keuken is een afgesloten bijkeuken met veel bergruimte en aansluiting voor de wasmachine en -droger.

Beide slaapkamers grenzen aan de hal. De hoofdslaapkamer (6,3 x 2,8 meter) is meer dan ruim voldoende voor een groot bed, kastenwand en meer. De tweede slaapkamer is van goed formaat (6,3 x 2 meter).

De grote badkamer (2,5 x 2,8 meter) is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en handdoekenradiator. Er is een separaat toilet met fontein.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012;
- Energieneutraal A.
- Koopsom exclusief parkeerplaats € 595.000,-- k.k.
- Koopsom inclusief parkeerplaats € 640.000,-- k.k.
- Woonoppervlakte 106,7 m2, terras 8,1 m2, berging 5,4 m2;
- Privé parkeerplaats pal voor de lift en (fietsen)berging;
- Erfpacht afgekocht tot 2057;
- Servicekosten woning € 174,03 per maand
- Servicekosten parkeerplaats € 26,03 per maand;
- Bijdrage beheervereniging Overhoeks € 14,50 per maand (voor tuinen et cetera);
- Goed professioneel beheerde VvE;
- VvE met gym, sauna en gastenappartement;
- Oplevering kan in overleg spoedig.

Bel snel met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. We leiden u graag persoonlijk rond.
De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Koopsom € 640.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2012
Woonoppervlakte:
107 m²
Inhoud:
342 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Periodiekebijdrage:
€ 175 p/m
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Hammarbystraat 34*

Postcode: 1031KD

Plaats: Amsterdam

Kaart

Gernant van Alphen