Govert Flinckstraat 230 I Amsterdam

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Omschrijving

Goed ingedeeld twee/drie kamer woning van 49m2 gelegen op de eerste verdieping van een prachtig pand uit 1886. De woning is gelegen in hartje Pijp, om de hoek van talloze leuke winkels, restaurants en cafés. De woning is uitstekend onderhouden, beschikt over een riante berging op de zolderverdieping en de erfpacht tot en met 2061 afgekocht!

Entree op de eerste verdieping, hal met toegang tot de woonkamer. De woonkamer met open keuken is aan de achterzijde gelegen. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi oven-magnetron. De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en momenteel verdeeld in twee kamers maar op eenvoudige wijze terug te brengen tot één grote slaapkamer. Vanuit de hal is de badkamer toegankelijk, deze beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Gelegen in de gezellige en levendige Pijp in stadsdeel Zuid. De woning ligt o.a. om de hoek van het Gerard Douplein, het Marie Heinekenplein en talloze leuke winkels, cafés en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij o.a. de Albert Heijn, Dirk van den Broek en de Coop, welke op loopafstand bereikbaar zijn. Tevens is de beroemde Albert Cuypmarkt om de hoek. Hier vindt u naast goede verse producten ook leuke eettentjes en cafés. De locatie wordt omringd door diverse, groene parken zoals het Sarphatiepark en het Museumplein. Genoeg plek voor recreatie! De bereikbaarheid van de woning is optimaal met tramhaltes om de hoek, een mogelijke vergunning voor een auto en de grote treinstations zoals RAI, Amstel en Zuid op fietsafstand. De verbinding met het openbaar vervoer is nog verder verbeterd door de Noord-Zuidlijn waar halte De Pijp om de hoek gelegen is.

Bijzonderheden:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woning is gelegen op erfpachtgrond welke is afgekocht tot en met 15-11-2061;
- De Vve wordt beheerd door VVE Alliantie beheer, de maandelijkse servicekosten bedragen €135,-. Het betreft een
actieve en financieel gezonde Vve;
- De voorzijde is voorzien van dubbel glas;
- Ruime berging op de derde verdieping van ca. 12m2;
- Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 49m2.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1886
Woonoppervlakte:
49 m²
Inhoud:
157 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Govert Flinckstraat 230I

Postcode: 1073CD

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden