Gillis van Ledenberchstraat 14 W Amsterdam

Omschrijving

Spectaculair herenhuis (150 m2 excl. boothuis 40 m2) met weids uitzicht over de Kostverlorenvaart, een inpandig boothuis, een parkeerplaats, drie ruime slaapkamers, een balkon boven het water, terras aan de binnentuin, gelegen op eigen grond in de charmante Frederik Hendrikbuurt en op loopafstand van de Jordaan.

Deze unieke woning ligt pal aan de Kostverlorenvaart op een toplocatie in de Frederik Hendrikbuurt. Het leuke Hugo de Grootplein, de bruisende Jordaan met z'n kroegjes en markten, De Hallen en het groene Westerpark zijn op loopafstand van deze kindvriendelijke buurt. Bovendien vaart u rechtstreeks vanuit uw woning zo de historische Amsterdamse grachten of het IJ op. De kwaliteit van wonen komt hier maximaal tot uitdrukking. En niet in de laatste plaats vanwege deze bijzonder aantrekkelijke herenhuis zelf. U woont hier namelijk met alle comfort over vier sfeervol ingerichte woonlagen. Over de indeling is goed nagedacht. De opzet is intiem en vanuit bijna alle verblijfsruimtes is een vrij uitzicht iover de Kostverlorenvaart waar kleine en grote boten de revue passeren.

De hoge plafonds geven een geweldige ruimtelijke beleving en mooie lichtinval. De woonkeuken grenst aan het terras van de grote binnentuin en u kijkt over de lagergelegen woonkamer zo uit op het water. Er zijn drie riante slaapkamers en twee badkamers. Het creëren van één of zelfs twee extra slaapkamers behoort eenvoudig tot de mogelijkheden. Het boothuis heeft een afmeting van ongeveer 9 meter diep en is afgesloten met een elektrisch bedienbaar rolluik. Buiten de woning is nog een berging en parkeren doet u letterlijk voor de deur op uw eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage voor bewoners. Gillis van Ledenberchstraat 14-W ligt bovendien nog eens op eigen grond. De Vereniging van Eigenaren is actief en professioneel georganiseerd. Laat u verrassen en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling bootverdieping:
Via een interne trap naar beneden is een berging en een separaat toilet. Deze verdieping beschikt over een tweede entree welke via de gemeenschappelijke parkeergarage is te bereiken. U kunt dus voor de deur van uw woning uitstappen! Maar wat voornamelijk interesse wekt, is het buitengewone boothuis welke met een elektrisch rolluik is afgesloten. U vaart direct het water op...!!

Indeling begane grond:
Via de nette gemeenschappelijke entree komt u met de trap en/of lift uit bij de entree van de woning die geheel is voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Ook biedt de gemeenschappelijke buitenruimte, waar kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, toegang tot deze werkelijk unieke woning. De buitenruimte voor het huis wordt gebruikt als terras waar kan worden genoten van de zon. Woonkamer met een eiken vloer, vrij uitzicht op de Kostverlorenkade, openslaande deuren naar het balkon en een geweldige plafondhoogte van liefst 3.83m, split level woonkeuken met een tegelvloer, openslaande deuren naar het dakterras met vlonders en een hoek opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur

Eerste verdieping
Overloop, twee ruime slaapkamers en een badkamer met een ligbad, inloopdouche, tweede toilet, duo wastafelmeubel en inbouwspots, de wanden zijn glad gestukadoord en op de vloer ligt dezelfde eiken vloer als op de begane grond.
Tweede verdieping
Overloop met toegang tot het dakterras, master bedroom met vrij uitzicht op het water, een fraai nok hoog plafond van 3.35m en een tweede badkamer en suite, ingericht met een inloopdouche, derde toilet en een wastafelmeubel, inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. De wanden zijn glad gestukadoord en op de vloer ligt dezelfde eiken vloer als op andere etages.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-Gelegen op eigen grond;
-Uniek boothuis;
-Inclusief inpandige parkeerplaats;
-Aan het water gelegen;
-De woning is voorzien van vloerverwarming;
-Externe berging;
-Actieve en gezonde VvE;
-Servicekosten € 230,- per maand;
-Terras maakt deel uit van de gemeenschappelijke binnentuin;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.350.000 k.k.

Soort object:
Appartement met lift en garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2010
Woonoppervlakte:
150 m²
Perceeloppervlakte:
150 m²
Inhoud:
600 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Periodiekebijdrage:
€ 230 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Gillis van Ledenberchstraat 14W

Postcode: 1052VG

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel