Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Elckerlijcstraat 12 - hs AMSTERDAM West

Vraagprijs € 300.000 k.k.

Omschrijving

Goed ingedeeld en verzorgd appartement van 51 m2 op de bel-etage met 3 kamers, twee balkons en een grote bergruimte op de begane grond.

Een ruime en lichte woonkamer met zij/eetkamer, nette keuken, badkamer. Strakke muren en plafonds, balkons op het oosten en westen, twee eigen royale bergingen in de onderbouw.

Goed georganiseerde VvE, die wordt onderhouden door een tuinman. De VvE wordt goed geadministreerd. Er is een forse onderhoudsreserve.

LOCATIE
In Bos en Lommer, nabij het Erasmuspark en de Hoofdweg bieden wij op de bel-etage in een rustige straat deze benedenwoning aan. Aan het einde van de straat is de Eramusgracht met aan de overkant het Erasmuspark. Heerlijk om te luieren of te sporten. Winkels en openbaar vervoer heb je hier meer dan voldoende op loopafstand. In tien minuten fiets je naar de Jordaan of Westerpark. Je bent ook binnen enkele minuten op de Ring A10.

INDELING
De woning heeft aan de voorzijde de woonkamer met open zijkamer (momenteel gebruikt als eetkamer), aangrenzend is een balkon op het westen. In het midden zijn de entree en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Keuken aan de achterzijde. Keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en wasmachine. En suite slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het 2e balkon op het oosten. Vanaf het balkon kijk je uit over de zichttuin van het complex.

De vorige eigenaar heeft een trap gemaakt tussen de woonkamer en de bergruimte op de begane grond. De berging van 11 m2, met verwarming, biedt de nodige extra ruimte.

Bijzonderheden
- Bouwjaar circa 1939.
- Woonoppervlakte 51 m², exclusief 8 m2 balkons en 11 m2 bergruimte.
- Ruime berging in de onderbouw met verwarming en elektriciteit (11 m2).
- Erfpachtgrond, afgekocht tot 31 juli 2024.
- Offerte/indicatie eeuwigdurende afkoop van Gemeente Amsterdam: € 16.694,--.
- Levering in overleg.
- Servicekosten € 120,-- per maand.
- Complex met algemene zichttuin.
- Goed georganiseerde VvE met goede reserve.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1939
Woonoppervlakte:
51 m²
Inhoud:
206 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Elckerlijcstraat 12-hs

Postcode: 1055AM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen