Eek 26 Huizen

Omschrijving

Keurig onderhouden en heerlijk licht benedenhuis met eigen entree + voor- én achtertuin. De woning beschikt over twee slaapkamers en een fijne zonnige achtertuin met achterom.

Voortuintje, entree van de woning, tochtportaal en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen met open keuken. De fraaie keuken is in 2016 geplaatst en voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven-magnetron, een barretje met twee barkrukken en een 4-pits gasfornuis. Vanuit een tussenhal zijn beide slaapkamers aan de achterzijde bereikbaar. De eerste slaapkamer (4.45x2.70) biedt toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer heeft een afmeting van 2.38x2.29. De tuin is voorzien van een handige stenen berging (waar onder andere de cv-ketel is gesitueerd) en een achterom. Ligging van de tuin is noord-oost maar door een tuinlengte van ruim 12 meter is dit een heerlijke plek om van de zon te genieten. Vanuit de tussenhal is het separate toilet met fonteintje en de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en de wasmachine- en droger opstelling/aansluiting.

De woning ligt op loopafstand van het Gooimeer en het strand maar ook het oude dorp en de haven zijn om de hoek gelegen. Winkels, kinderopvang, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

Bijzonderheden:
- Confrom Nen 2580 meting bedraagt de woning 62,8m2;
- Onderdeel van een actieve en financieel gezonde VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 108,71. Er is een professionele administrateur aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- Bouwjaar 1985.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Vraagprijs € 200.000 k.k.

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1983
Woonoppervlakte:
63 m²
Inhoud:
234 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Energielabel:
Klasse C
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Eek 26

Postcode: 1274GN

Plaats: Huizen

Kaart

Steven van der Weijden