Edisonstraat 29 - I AMSTERDAM Oost/Watergraafsmeer

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Omschrijving

Ruim en licht hoekappartement van 81 m2 met 2 á 3 slaapkamers, balkon op het zuidoosten en berging op de begane grond, gelegen in de authentieke en populaire wijk de Watergraafsmeer.

Ideale plek om het buitengevoel in de stad te ervaren in deze ruim opgezette en groene wijk.

Dit appartement is onderdeel van een professioneel beheerde VvE. Zo wordt het onderhoud bijvoorbeeld uitgevoerd door de VvE en heb je zelf weinig te regelen.

In de Watergraafsmeer is het fijn wonen. Je krijgt per direct een parkeervergunning voor je auto die je gewoon nog voor je eigen deur kwijt kan. Een gezellig winkelcentrum met leuke tentjes om de hoek. Én met de tram (lijn 9), bus of fiets ben je zo in het centrum.

Daarnaast ben je ook zo de stad uit want de woning ligt gunstig ten opzichte van alle uitvalswegen en in de buurt van Station Science Park.

De Edisonstraat is een karakteristieke straat met veel bomen. Vanuit de woning kijk je overal in het groen door de vele grote ramen, inclusief extra zijraam. Aan de balkonzijde zelfs volledig vrij uitzicht over de sportvelden.

Globale indeling:
Entree via verzorgd en rustig trappenhuis, voordeur op de eerste etage, hal met inbouwkast en garderobe, keuken met toegang tot het balkon, en suite woonkamer met eetkamer en zitgedeelte. Dit kan ook een derde slaapkamer zijn. Twee slaapkamers van goed formaat, waarvan één aan de balkonzijde.
Badkamer met (apart) toilet, douche en wastafel.

Privé berging van 6 m2 in de onderbouw.

Kortom, comfortabel wonen in een woning met veel ruimte (incl. ingebouwde kast in elk vertrek) en 2 of 3 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Heerlijk rustig wonen in de Watergraafsmeer;
- Woonoppervlakte 81 m² en 6 m2 berging (conform NEN 2580);
- Servicekosten € 130,-- per maand;
- Voorschot stookkosten € 55,-- per maand;
- Geiser voor warm water;
- Eigen grond;
- Oplevering in overleg.
- ENGLISH TRANSATION AVAILABLE AT OUR OWN WEBSITE

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
81 m²
Inhoud:
265 m³
Totaal aantal kamers:
4
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Edisonstraat 29-I

Postcode: 1098TC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen