Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Dorpszicht 18 Abcoude

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Omschrijving

Aantrekkelijke eengezinswoning onder de rook van Amsterdam, in een populaire kindvriendelijke buurt met een zonnige achtertuin op het zuiden, uitzicht op de kerktorens en een sfeervolle woonkamer met open haard. De woning is in 2007 volledig gerenoveerd waarbij onder andere een uitbouw is geplaatst. Destijds is de begane grond verdieping op verrassende wijze opnieuw ingedeeld waardoor een woonkamer met een heerlijk ruime beleving is gecreŽerd. TIP: Bekijk de video op Funda om een goed beeld te krijgen van de woning.

De gezellige dorpskern van Abcoude evenals alle sportverenigingen, 27-holes golfbaan, diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen (AMC), NS-station Abcoude, Vinkeveense plassen en recreatiemogelijkheden liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer (A-2 en A-9) als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Indeling: Voortuin van circa 20m2, entree van de woning. Entree van de woning, separaat toilet met fonteintje, woonkamer met het zitgedeelte aan de voorzijde waar de open haard is gesitueerd. Aan de achterzijde is de half open keuken met inbouwapparatuur gelegen. De uitbouw, met daarin de eettafel, is zeer zonnig en licht omdat zowel de achterpui als het dak van de uitbouw van glas is. Middels schuifpui entree tot de tuin van ruim 40m2; volledig op het zuiden gericht, met een achterom en een handige (fietsen) berging. Doorgetrokken gefundeerd terras.
De begane grond verdieping is voorzien van een stoere natuurstenen vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De master-bedroom is aan de voorzijde gelegen en is op eenvoudige wijze terug te brengen tot twee ruime slaapkamers. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. De badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en toilet.
2e verdieping:
Overloop met ruimte voor de wasmachine aansluiting, droger en de cv-ketel, derde riante slaapkamer met fraai uitzicht op de twee kerktorens.

Bijzonderheden: - Royale gezinswoning op een toplocatie in Abcoude; - Gebruiksoppervlak is 112m≤ conform NEN 2580, Vloeroppervlak 140m≤, NEN-2580 meetrapport aanwezig; - Luxe afgewerkt en uitstekend onderhouden; - Drie ruime slaapkamers en op eenvoudige terug te brengen tot vier slaapkamers; - Voortuin en achtertuin met volop zon;- Afsluitbare openhaard

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

The property has been measured according to NEN2580. These measurement guidelines are designed to ensure that measurements are made in a uniform way in terms of useable floor area. These guidelines do not exclude the possibility of differences in measurements due to, for example, differences in interpretation, rounding or limitations when making the measurements.
This information has been compiled with due care and attention by our office. However, we cannot accept liability for any omissions or inaccuracies, or the consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative. The buyer remains responsible for verifying all matters that are of importance to him/her. Our office is the real estate agency for the vendor of this property. We advise you to approach an NVM/MVA real estate agent to assist you with their expertise during purchasing. If you choose not to make use of professional guidance, this is deemed to mean that you consider your legal expertise sufficient to handle all associated matters. The General Conditions for Consumers of the NVM are applicable.

Eigenschappen

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1985
Woonoppervlakte:
112 m²
Perceeloppervlakte:
124 m²
Inhoud:
380 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Dorpszicht 18

Postcode: 1391LX

Plaats: Abcoude

Kaart

Steven van der Weijden