Distelkruisstraat 3 Amsterdam

Omschrijving

In het bijzonder sfeervolle en monumentale Disteldorp ligt dit knusse huis met zonnige voor- en achtertuin. Een unieke mogelijkheid om je eigen huis met tuin te kopen op een geweldige locatie, op 10 minuten fietsen van de binnenstad! De woning bestaat uit een ruime woonkamer met half open keuken en heeft een royale slaapkamer op de eerste verdieping, die zelf nog in tweeŽn is op te delen.

Disteldorp is geliefd vanwege de karakteristieke bebouwing en charmante pleintjes met groen. Bovendien ligt de grootschalig gerenoveerde Van der Pekbuurt om de hoek, waar je allerlei leuke winkels en horecazaken vindt. De Distelwegveerpont naar het CS ligt op 4 minuten fietsen, net als de Adam Toren en filmmuseum Eye. Op 2 minuten fietsen vind je de bushalte op het Mosplein en metrostation Noorderpark die je snel naar de binnenstad en Amsterdam Zuid brengen. Tot slot de bruisende NDSM-werf met strandstrand Pllek, restaurants Noorderlicht en cafť De Ceuvel liggen op steenworp afstand.

INDELING
Entree, zonnige woonkamer met half open keuken voorzien van een inbouwgaskookplaat en ruimte voor een losse koelkast. Aan de achterzijde ligt de badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via de keuken is er een deur naar de achtertuin op het westen, waar je in de middag en avond de zon hebt.
Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. De royale overloop biedt voldoende ruimte om een bureau of kastenwand te plaatsen. Er is tevens plaats voor de wasmachine. De ruime slaapkamer is voorzien van 2 dakkapellen en heeft tevens de mogelijkheid om in tweeŽn op te delen. De gehele woning is voorzien van een massief houten vloer.

VVE
- De actieve VvE wordt professioneel beheerd door Vincent & Vincent Beheer.
- De servicekosten zijn Ä 98 per maand.
- De VvE beschikt over een meerjaren onderhoudsplanning.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 51, m2 met een voor- en achtertuin van totaal 30 m2.
- Vanwege de schuine daken is de bruto vloeroppervlakte maarliefst 142,40 m2.
- De oppervlakte zijn gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar.
- De woning is geheel doorzien van houten draai-/kiepramen met dubbel glas.
- HR cv-ketel Intergas.
- De erfpacht is afgekocht tot 31-12-2045. (Algemene Bepaling Erfpacht 1994)

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 285.000 k.k.

Soort object:
Tussenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1919
Woonoppervlakte:
51 m²
Perceeloppervlakte:
60 m²
Inhoud:
101 m³
Totaal aantal kamers:
2
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
betaald parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Distelkruisstraat 3

Postcode: 1031XJ

Plaats: Amsterdam

Kaart

Tamara Cnossen