Dintelstraat 106 Hs Amsterdam Rivierenbuurt

Omschrijving

Begane grondwoning van circa 75m2 gelegen op de BEGANE GROND in de gezellige Rivierenbuurt, in een zijstraat van de Maasstraat!

Deze woning beschikt over een woonkamer aan de straatzijde, separaat toilet en ruime badkamer. De keuken (dient de koper zelf te plaatsen) en 2 ruime lichte slaapkamers geven toegang tot de op het westen gelegen tuin.

De Dintelstraat ligt tussen de Maasstraat en de Scheldestraat in. Hier zijn tal van winkels voor de dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurants, speciaalzaken en boetiekjes. Openbaar vervoer en het station RAI bevinden zich om de hoek. Het Beatrixpark, Amstelpark en Martin Luther Kingpark zijn de parken welke zich op loopafstand bevinden. In deze woning is een fijn thuis te creëren op een centraal gelegen plek in de Rivierenbuurt !

Het pand is in 2013 gesplitst in appartementsrechten en er is een Vereniging van Eigenaren opgericht, die professioneel beheerd wordt door een externe beheerder VVE beheer Amsterdam.

De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2063.

Globale indeling:
Eigen entree op de begane grond, tochtportaal, vanuit de ruime hal heb je toegang tot alle kamers. Woonkamer over de breedte met zijkamer, badkamer met een douche, toilet, wastafel en (wasmachine- en drogeraansluiting) aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger, dichte keuken (dient nog te worden geplaatst) met eveneens toegang tot het tuintje, 2 slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot de tuin.

Bijzonderheden:
-Complex is gesplitst in juli 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 76,85 per maand;
-De erfpachtcanon is AFGEKOCHT tot en met 31 maart 2063;
- CV ketel Remeha Avanta;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg. De notariële kosten ten behoeve van de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van koper;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.Eigenschappen

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1934
Woonoppervlakte:
75 m²
Inhoud:
275 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Dintelstraat 106Hs

Postcode: 1078VZ

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer