Dina Appeldoornstraat 15 III Amsterdam Zuid

Huurprijs € 1.900 per maand

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht vierkamer appartement (110 m2) gelegen op de 3e verdieping!

Het appartement heeft een licht en moderne uitstraling. Het heeft een moderne keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en een open haard in de woonkamer. In de woonkamer ligt er een parket vloer. Centraal gelegen in Amsterdam Zuid, nabij de Stadionkade en de Zuidas. Het kleinschalige complex (27 appartementen) bestaande uit drie woonlagen is gelegen boven een winkelstrip. Door de ligging tussen Amsterdam Zuideramstel enerzijds en het oude karakteristieke Amsterdam (op nog geen 15 minuten te bereiken) kunt u in de nabije omgeving terecht voor alles wat u nodig heeft.

Het appartement is gelegen op een steenworp afstand van de Zuid-As, de internationale toplocatie voor kantoren en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal zakencentrum. Door deze ligging een goede verbinding met het openbaar vervoer (bus 15, 166, 165, 199, 310 en 176, tram 5, metro 50 en sneltram 51), de uitvalsweg naar de A10 (de ring rondom Amsterdam) en de op 5 minuten afstand gelegen Schiphollijn zorgen ervoor dat dit centraal gelegen appartement uitstekend bereikbaarheid is. Op loopafstand is het VU Ziekenhuis en de Vrije Universiteit gelegen.
Rondom het appartement is er voldoende gelegenheid tot parkeren dankzij het vergunningenstelsel. Momenteel is er geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1957
Woonoppervlakte:
110 m²
Inhoud:
330 m³
Totaal aantal kamers:
4
Energielabel:
Klasse F
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Dina Appeldoornstraat 15III

Postcode: 1076AX

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden