Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Diezestraat 1 hs AMSTERDAM Zuideramstel

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Omschrijving

Op uitstekende locatie in de rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, nabij de winkels en horeca in de Scheldestraat en Maasstraat en het Beatrixpark, ligt deze benedenwoning (circa 71,3 m² NEN norm) op de hoek met de Deurloostraat. De woning is heel licht door de vele raampartijen!!

Deze goed ingedeelde woning maakt onderdeel uit van een onlangs gesplitst, kleinschalig en karakteristiek jaren '30 appartementen complex in een bijzonder populaire woonomgeving in hartje Rivierenbuurt. In de nabijheid zijn tal van winkels te vinden voor de dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Crèches, basisscholen, leuke restaurantjes, speciaalzaken en boetiekjes, alsmede het vele aanwezige groen geven charme aan een hele leuke woonomgeving.

Openbaar vervoer is om de hoek en het NS station RAI ligt op loopafstand evenals het Congrescentrum RAI, De Zuidas, Beatrixpark en Amstelpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluitingen op de ringweg (A2 en A10).

Globale indeling:
Begane grond: middels eigen voordeur bereikbaar, hal met meterkast, dichte keuken met eenvoudige keuken, badkamer met een douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine, separaat toilet met fonteintje, ruime woonkamer met vele raampartijen, 1 slaapkamer. Mogelijkheid tot het creëren van een 2e slaapkamer.

Bijzonderheden:
-Het complex is gesplitst in april 2013;
-De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is Euro 120,18 per maand;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 januari 2063;
-Houten kozijnen met dubbel glas;
-CV HR combiketel bouwjaar 2012;
-Projectnotaris Spier & Hazenberg;
-Het betreft een voormalig huurwoning welke intern gerenoveerd dient te worden;
-Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
-Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
-Oplevering kan snel.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.
De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
71 m²
Inhoud:
265 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Diezestraat 1hs

Postcode: 1078JL

Plaats: AMSTERDAM

Kaart