Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Czaar Peterstraat 41 C AMSTERDAM Oost

Vraagprijs vanaf € 360.000 k.k.

Omschrijving

Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU

Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt U als geïnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen. De biedingsprocedure sluit donderdag 08 november om 12.00 uur. Bieden vanaf: € 360.000,- kosten koper.

Zeer centraal gelegen! Leuk en praktisch ingedeeld driekamerappartement van circa 70 m² met twee goede slaapkamers en twee heerlijke balkons, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden jaren '80 complex.

Het appartement bevindt zich op het Oostenburgereiland, een uniek deel van stadsdeel Centrum. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er diverse voorzieningen in de buurt. Op korte fietsafstand ligt de Oostelijke Handelskade waar u terecht kunt voor een lekker hapje eten of ontspanning bijvoorbeeld bij club/restaurant "Panama", het "Lloyd Hotel" en muziektheater "'t IJ". Leuke boetiekjes zijn direct in de straat te vinden, stadsstrand "Roest", de molen van Brouwerij het IJ en de Dappermarkt zijn slechts op een steenworp afstand. Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Via de Piet Heintunnel zit u in enkele minuten op de ringweg (A10). Met de tram of bus bent u binnen luttele minuten bij het Centraal Station en in hartje Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Nette gemeenschappelijke entree en eigen berging van circa 6 m² op de begane grond. Via het trappenhuis bereikt men de entree van de woning op de tweede verdieping. Royale woonkamer gelegen aan de voorzijde met aansluitend een goed balkon op het zonnige zuidoosten. De dichte woonkeuken (dient nog te worden geplaatst) is tevens bereikbaar vanuit de woonkamer. Centraal tref je de badkamer met inloopdouche, wastafel en een apart toilet met fonteintje. Twee goede slaapkamers zijn vanuit de hal te bereiken, één aan de voorzijde en de ander aan de achterzijde gelegen. Vanuit een van de slaapkamers en de keuken kom je op het balkon gelegen aan de achterzijde.

Bijzonderheden;
- Direct beschikbaar;
- Het complex is gesplitst in 2011;
- Eigen berging in de onderbouw van circa 6 m².
- Houten kozijnen met dubbel glas;
- Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
- Notariskosten (voor akte van levering) zijn kosten verkoper.
- Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).
- De woning is gelegen op erfpacht. De Algemene Bepalingen 2000 zijn hier van toepassing. De canon is afgekocht tot
31 mei 2036.
- Het betreft een voormalig huurwoning welke intern gerenoveerd dient te worden;
- Servicekosten bedragen € 95,44 voor de woning en € 5,67 voor de berging per maand (actieve, professionele VvE).

Leuk appartement, geheel naar eigen smaak af te maken. Kortom, de moeite waard om te bezichtigen!

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien.
De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1984
Woonoppervlakte:
70 m²
Inhoud:
221 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Czaar Peterstraat 41C

Postcode: 1018NZ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Judith Lezer