Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Cornelis Trooststraat 81 hs Amsterdam De Pijp

Vraagprijs € 480.000 k.k.

Omschrijving

Heerlijk benedenhuis met eigen entree, een tuin van maar liefst 13 meter diep midden in De Pijp. De woning is 72m2, gelegen op eigen grond, beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante inloopkast én een ruime schuur in de tuin.

Eigen entree aan de Cornelis Trooststraat. Tochtportaal, hal met toegang tot een handig washok/berging. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen met een open keuken. Door de hoge plafonds van ruim 3 meter is dit een hele fijne ruimte. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. Door de U- opstelling is het een fijne woonkeuken met twee barretjes om te zitten. Vanuit de keuken toegang tot de heerlijke tuin. De tuin meet in totaal 75m2 en beschikt over een ruime schuur van ca 10m2. De tuin is gelegen op het noorden maar door de diepte van maar liefst 13 meter kunt u hier heerlijk van de zon genieten. In de zomer is de zon tot circa 21.30u aanwezig op je terras. De eerste slaapkamer (4.57x1.68) is aan de achterzijde gelegen voorzien van een cv-kast (Intergas 2003). De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, is voorzien van een ruime inloopkast en is in totaal maar liefst 14m2. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

De woning ligt midden in de bruisende Pijp op een van de meest gewilde locaties in Amsterdam, op steenworp afstand van het Museumplein, Concertgebouw en het Vondelpark. Zowel de van Baerlestraat, Ceintuurbaan en de Hobbemakade liggen om de hoek. Door deze centrale ligging is een gevarieerd aanbod van winkels en restaurants op loopafstand bereikbaar. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer (tramlijnen 3, 5, 12, 16, en 24) en diverse uitvalswegen (ring A10). Station Zuid ligt op 10 minuten fietsen en met de opening van de Noord-Zuid lijn, halte ligt om de hoek, is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer nog verder verbeterd!

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- De woning bedraagt 71,2m2 conform nen 2580 meetrapport;
- Ruime tuin van ca. 65m2, door de diepte van de tuin kunt u heerlijk van de zon genieten;
- Oplevering in overleg;
- De VVE bestaat uit vier leden, het beheer wordt door de bewoners zelf gedaan. De maandelijkse servicekosten bedragen € 105,- per maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
-1906
Woonoppervlakte:
72 m²
Inhoud:
286 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Cornelis Trooststraat 81hs

Postcode: 1072JD

Plaats: Amsterdam

Kaart

Steven van der Weijden