Churchill-laan 262 - hs Amsterdam Zuideramstel

Omschrijving

Unieke benedenwoning met woonoppervlakte van 85 m2 gelegen op de hoek van de Churchilllaan en de Sloestraat, in een karakteristiek jaren '30 pand.

Stijlvolle en lichte hoekwoning, met een goede indeling. Voorzien van woonkamer, en suite woonkeuken en 2 slaapkamers. Eigen entree vanaf de straat met marmer beklede tochtportaal, en veel licht binnen vanwege de vele ramen aan de voorzijde.

Deze woning ligt op het tramloze gedeelte van de Churchilllaan op de grens met Oud-Zuid. De Beethovenstraat, Scheldestraat en Maasstraat liggen op loopafstand en hebben een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. Om de hoek ligt de bruisende Pijp met veel restaurants en cafés. De andere kant op loop je naar de Apollobuurt en het Muzenplein met prachtige architectuur van de Amsterdamse School en fijne zitplekken aan het water.

Openbaar vervoer, zoals bus, trein (NS station RAI) en tram (2 minuten fietsen naar Europaplein en dan nog geen 10 minuten met de metro naar CS) is eveneens op korte afstand bereikbaar. Zo ook Congrescentrum RAI, de Zuidas en het Beatrixpark. Schiphol is met 20 minuten bereikbaar. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

De woning is goed onderhouden en met gevoel voor smaak, gecombineerd met authentieke details, ingericht. De juiste kleurstellingen, originele entreepartij, paneeldeuren en de combinatie met een modern voorzieningenniveau zorgen voor een comfortabele en sfeervolle ambiance.

Globale indeling:
Eigen entree, sfeervolle opgang/tochtportaal, hal met een ingebouwde garderobekast, inpandige berging (ca. 2 x 2,3 meter), badkamer voorzien van een ligbad, toilet, wastafelmeubel, mechanische ventilatie, aansluitingen voor wasmachine en -droger, riante hoofdslaapkamer (ca. 3 x 5,25 meter), tweede slaapkamer (ca. 1,7 x 4,25 meter) met inbouwkast, moderne woonkeuken met grote eethoek/eetkamer, keuken voorzien van 6-pits fornuis en grote oven, woonkamer met erker en inbouwkasten, vanuit de woonkamer en eetkamer heb je fraai uitzicht op de groene Churchilllaan.

Kortom, een bijzonder charmante hoek/benedenwoning op één van de mooiste en populairste plekken in hartje Rivierenbuurt, die vele harten sneller zal doen kloppen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 84,7 m2 (gemeten volgens NEN norm);
- Eigen entree vanaf de straat;
- Oplevering in overleg;
- Servicekosten € 120,-- per maand;
- Voorschot stookkosten € 90,-- per maand;
- Professioneel beheerde VvE met huishoudelijk reglement en onderhoudsplan;
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, canon vooruitbetaald tot en met 15 september 2059;
- Eeuwigdurende afkoop is tot eind 2019 mogelijk voor circa € 25.000,--.

Zie de video, foto's en de plattegrond voor een nog completere indruk.

Maak snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden u graag rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.


Eigenschappen

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Soort object:
Benedenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1935
Woonoppervlakte:
85 m²
Inhoud:
320 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 262-hs

Postcode: 1078GA

Plaats: Amsterdam

Kaart

Gernant van Alphen