Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Churchill-laan 221 - hs AMSTERDAM Rivierenbuurt

Vraagprijs € 1.099.221 k.k.

Omschrijving

PLEASE SEE THE ENGLISH TEXT AT OUR WEBSITE

Uniek dubbel benedenhuis met woonoppervlakte van circa 160 m2 gelegen op de hoek van de Churchilllaan en de Haringvlietstraat. Stijlvol en hoogwaardig gerenoveerd en met een unieke indeling. Voorzien van 3 slaapkamers en met de mogelijkheid voor 4 slaapkamers.

Het interieur van de woning is spectaculair met een grote vide met glazen wand grenzend aan de hal, royale afmetingen van de woonruimten, een glazen schuifwand naar de luxe keuken en een heerlijk comfortabele badkamer. Tevens zit er een mooie eenheid in de afwerking en uitstraling van de woning.

Eigen entree vanaf de straat, veel licht vanwege de vele ramen aan de voorzijde en een pocket stadstuin aan de zonnige achterzijde.

Deze uitstekend ingedeelde woning ligt op het tramloze gedeelte van de Churchillaan op de grens met Oud-Zuid, op de begane grond van een karakteristiek jaren '30 pand complex.

De ligging van dit appartement is uitstekend. De Beethovenstraat, Scheldestraat en Maasstraat liggen op loopafstand en hebben een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse (en andere) boodschappen. Openbaar vervoer, zoals bus, trein (NS station RAI) en tram (2 minuten fietsen naar Europaplein en dan nog geen 10 minuten met de metro naar CS) is eveneens op korte afstand bereikbaar. Zo ook Congrescentrum RAI, de Zuidas en het Beatrixpark. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens uitstekend. Direct om de hoek liggen de uitvalswegen met aansluiting op de ringweg (A2 en A10).

De woning is onderdeel van VvE 'Apollo', gelegen aan de Churchilllaan, Haringvlietstraat en Deurloostraat. Een goede, professioneel beheerde VvE, waar de afgelopen jaren veel onderhoud uitgevoerd is. De woning is voorzien van dubbel glas aan de straatzijde. De erfpachtcanon is afgekocht tot in 2052.

INDELING
Eigen entree vanaf de straat, hal met garderobekasten. Spectaculaire entree in de living met glazen wand naar de benedenetage. Woonkamer met prachtige raampartijen en inbouwmeubelen, strak gestuukte wanden, visgraat parketvloer en inbouwverlichting.

Doorloop naar de woonkeuken met eettafelopstelling en luxe kookeiland met bar, voorzien de nodige apparatuur. Toegang tot de tuin op het zuiden aan de achterzijde. Deze woning heeft vanwege de hoekligging zeer vaal ramen aan de voorzijde. De tuin is daardoor van kleiner formaat dan gebruikelijk. De eigenaar heeft van deze stadstuin van circa 20 m2 echter geweldig gebruikt gemaakt. De tuin is gelegen op het zuiden en biedt door de afwerking zeer veel privacy en is een oase van rust. Je kunt hier heerlijk genieten.

Er is een kleine gasten/kinderkamer gecreëerd in de ruimte naast de trap, hier is tevens een extra hal met gastentoilet. Op de benedenverdieping zijn twee slaapkamers met veel inbouwkasten en een heerlijk luxe en comfortabele badkamer met ligbad, dubbele inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet en bidet.
Op de begane grond is op eenvoudige wijze een extra slaapkamer te maken, van een gedeelte van de woonkamer of eetkeuken, zodat nog steeds meer dan voldoende leefruimte overblijft.

Zie de video, foto's en de plattegrond voor een nog completere indruk.

Maakt u snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging. We leiden u graan rond.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 157,8 m2 (gemeten volgens NEN norm);
- Eigen entree vanaf de straat;
- Appartement met unieke, goede indeling;
- De woning is volledig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt;
- Isolatieglas in houten kozijnen aan de voorzijde;
- Oplevering kan in overleg spoedig;
- Verwarming en warm water middels blokverwarming op gas;
- Servicekosten € 186,-- per maand;
- Voorschot stookkosten € 94,-- per maand;
- Professioneel beheerde VvE 'Apollo' met huishoudelijk reglement, onderhoudsplan en goede reserve;
- Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, waarvan de canon is afgekocht tot 15 mei 2052.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1928
Woonoppervlakte:
158 m²
Inhoud:
565 m³
Totaal aantal kamers:
4
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Churchill-laan 221-hs

Postcode: 1078ED

Plaats: AMSTERDAM

Kaart

Gernant van Alphen