Carillonstraat 8 III Amsterdam Rivierenbuurt

Omschrijving

*** HELAAS, DEZE WONING IS NIET GESCHIKT VOOR VERHUUR AAN STUDENTEN/WONINGDELERS *

Licht en speels ingedeeld 2 kamer appartement in de Carillonstraat te Amsterdam.

De Carillonstraat is een zijstraat van de Van Woustraat in de levendige Rivierenbuurt.
Binnen 10 min op de fiets naar het Amstelstation of richting het Centrum, boodschappen, het Beatrixpark en de Albert Cuypmarkt bevinden zich om de hoek.

Het appartement van 58 mē heeft een ruime slaapkamer, woonkamer, open keuken en een separaat toegankelijke badkamer voorzien van douche, wc en wastafel.

Op dezelfde verdieping bevind zich een berging en een balkon gelegen op het westen.

*namens onze opdrachtgever informeren wij u, dat dit object niet verhuurd wordt aan woningdelers en/of studenten.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.400 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1922
Woonoppervlakte:
58 m²
Inhoud:
218 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
openbaar parkeren
Periodiekebijdrage:
€ 12 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Carillonstraat 8III

Postcode: 1073ND

Plaats: Amsterdam

Kaart

Danielle Kuijper