Cannenburg 17 Amsterdam Buitenveldert

Omschrijving

Ervaar de luxe van Cannenburg 17 en ontdek een prachtig ingerichte bungalow van circa 212 m met vier slaapkamers en twee badkamers op een van de beste gezinslocaties van Amsterdam. Deze bijzonder aantrekkelijke gezinswoning heeft een prachtig aangelegde achtertuin op het zuiden en ligt direct aan het Gijsbrecht van Aemstelpark. De woning ligt in een kindvriendelijke omgeving aan een autoluwe straat met alle voorzieningen direct om de hoek. Thuiskomen in deze royale familiewoning is thuiskomen in een uitstekend ingedeelde woning met een warme ambiance, hoogwaardige-interieuroplossingen en airconditioning. De fraai aangelegde, besloten achtertuin van circa 135m geeft veel privacy en volop speelruimte voor uw kinderen. Parkeren kan op de eigen oprit en met meerdere auto's. Cannenburg 17 is zeer geschikt voor een groter gezin met au-pair of een kantoor aan huis.

Het Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, Het Gelderlandplein, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op loop- respectievelijk fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN:
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- De huurprijs is 6.000,-- per maand inclusief stoffering en meubilering;
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en internet.
- De Huurperiode is 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 6.000 per maand

Soort object:
Bungalow
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1965
Woonoppervlakte:
211 m²
Inhoud:
721 m³
Totaal aantal kamers:
5
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren, parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Cannenburg 17

Postcode: 1081GT

Plaats: Amsterdam

Kaart

Ramon Mossel