Burgemeester de Beaufortlaan 14 Abcoude

Omschrijving

Unieke kans!
Karakteristiek woonhuis met zeer ruime voor en achtertuin in het centrum van Abcoude.
Deze royale authentieke twee-onder-1 kapwoning van circa 140m2 met eigen oprit aan de Burgemeester de Beaufortlaan ligt op een riant perceel van ruim 300 m2 in één van de leukste straatjes om de hoek van de oude dorpskern. De woning biedt mogelijkheden om uit te bouwen op de begane grond, 1e verdieping en door het plaatsen van ruimere dakkapellen op de 2e verdieping dan nu aanwezig. Het woonoppervlak kan daarmee worden uitgebreid naar circa 180 respectievelijk 200 m2 en dusdanig dat je nog veel achtertuin overhoudt.

Begane grond:
Eigen oprit. Via de riante en zonnige voortuin toegang tot de woning. Hal met de trap naar boven, een handige trapkast voor opbergruimte, separaat toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. De doorzon woonkamer beschikt over een open haard en biedt toegang tot de achtertuin. Vanuit de hal is de keuken bereikbaar die eveneens een eigen toegang biedt tot de achtertuin. Tevens vanuit de keuken toegang tot een speel/werkkamer aan de voorzijde van de woning met doorloop naar een ruime berging met vliering aan de achterkant. De achtertuin van maar liefst 17 meter diep en ruim 9 meter breed is een heerlijke plek om tot ver in de middag van de zon te genieten.

1e verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken. De riante master bedroom van maar liefst 7.25x3.16 beschikt over twee inbouwkasten en een wastafel. Deze ruimte is op eenvoudige wijze op te delen in twee slaapkamers. Vanuit de slaapkamer toegang tot een balkon aan de voorzijde. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en eveneens voorzien van een opbergkast. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wasmachine aansluiting.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot een kleine kamer (eventueel om te bouwen tot 2 e badkamer of berging) en entree tot de derde grote slaapkamer met handige bergkast, eventueel te splitsen in twee kamers, voorzien van 2 dakkapellen een wastafel en inbouwkast.

Op de begane grond kan aan de achterkant van het huis een grote uitbouw worden gerealiseerd met zelfs eventueel nog een verdieping daar bovenop. Op de 2e verdieping kan het woonoppervlak door middel van grote dakkapellen worden vergroot. De artist impressions geven een idee hoe de begane grond ingedeeld kan worden. Er is een begroting van een aannemer aanwezig om de woning op deze manier uit te bouwen en te renoveren.

Locatie:
De gezellige oude dorpskern met 2 kerken uit de late Middeleeuwen en haar ophaalbruggen kenmerken Abcoude.
Supermarkten, restaurantjes en gezellige winkeltjes evenals diverse basisscholen, kinderopvang, medische voorzieningen en AMC, alle sportverenigingen voor hockey, tennis en voetbal, golfbanen en culturele voorzieningen als het Piet Mondriaan Theater liggen op loop- respectievelijk fietsafstand. Het nieuwe sporthuis met overdekt zwembad opent naar verwachting komend jaar.
Liggend aan de riviertjes de Angstel, het Gein en de Winkel zijn er in de directe omgeving veel mogelijkheden voor mooie wandelingen, fietsen en recreatie op het water.
Bovendien ligt Abcoude, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.
Abcoude heeft een NS-Station en 2 buslijnen.

BIJZONDERHEDEN

- Vanwege het grote perceel oppervlak ideaal om uit te bouwen en er uw eigen stijl aan te geven.
- Oplevering in overleg.
- Cv combi ketel ten behoeve van verwarming, ten behoeve van warmwatervoorziening is er een huur Boiler aanwezig (80 liter Eneco).
-Begroting van een aannemer aanwezig om de woning uit te bouwen en luxe te renoveren.
- Nen 2580 meetrapport aanwezig.
- Niet bewoners clausule van toepassing.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Soort object:
2/1 kapwoning met garage
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1955
Woonoppervlakte:
140 m²
Perceeloppervlakte:
319 m²
Inhoud:
475 m³
Totaal aantal kamers:
6
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
openbaar parkeren, op eigen terrein
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Burgemeester de Beaufortlaan 14

Postcode: 1391CK

Plaats: Abcoude

Kaart Burgemeester de Beaufortlaan 14 Abcoude

naar Burgemeester de Beaufortlaan 14 Abcoude
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand