Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Burgemeester Tellegenstraat 49 HS Amsterdam Oud-Zuid

Vraagprijs vanaf € 340.000 k.k.

Omschrijving

Deze woning wordt verkocht via de website: BIEDOPDEZEWONING.NU.

Woonstichting DE KEY verkoopt woningen via het transparante online MVA biedingssysteem. Dit biedt U als geďnteresseerde de gelegenheid om het biedingsproces te volgen. De biedingsprocedure sluit donderdag 31 januari as om 13:00 uur. Bieden vanaf: Euro 340.000,- kosten koper.

Wonen in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl!

Bijzonder charmante drie kamer benedenwoning van circa 58m˛ met een tuin van circa 35 m˛ op het westen. Dit aantrekkelijke appartement is gelegen in The Art District aan een sfeervol straatje in Amsterdam Zuid.

Wonen in The Art District is wonen op loopafstand van alle hot spots, als de Albert Cuyp, Sarphatipark, de Amstel, Maasstraat, Scheldestraat, Strand Zuid en de vele kroegjes, restaurants en sportscholen.

De charmante architectuur, elegante opzet van de omgeving en een verleidelijke ligging geven een unieke sfeer aan deze super stek! The Art District dankt zijn naam aan de straatnamen en de elegante bouwstijl.
De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met maart 2063.

Bel ons gerust voor een afspraak!!

Indeling:
Begane grond: eigen entree, hal/entree, woonkamer, dichte keuken (eenvoudige keuken aanwezig) aan de achterzijde, twee slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de keuken en een van de twee slaapkamers is de toegang tot de achtertuin.

In de achtertuin is een berging aanwezig.

Bijzonderheden:
* woonoppervlakte circa 58m˛;
* erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063;
* servicekosten zijn € 122,11 per maand;
* de woning dient intern gerenoveerd te worden;
* voormalige huurwoning;
* Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* projectnotaris Spier&Hazenberg;
* het betreft hier een rijksmonument;
* aanvaarding per direct.

Vraagprijs vanaf Euro 340.000,-- k.k.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1906-1930
Woonoppervlakte:
58 m²
Inhoud:
210 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Burgemeester Tellegenstraat 49HS

Postcode: 1073KB

Plaats: Amsterdam

Kaart

Judith Lezer